Mafia_Omerta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Υπάρχει κανένα κατάστημα εκτός το fleamarket βέβαια που να μπορώ να πουλήσω μια κάρτα γραφικών που την έχω ολοκαίνουρια; Η κάρτα είναι αυτή. Αυτοί βέβαια δεν θα με πιστέψουν και θα μου την πάρουν σαν μεταχειρισμένη αλλά όπως και να το κάνουμε χρειάζομαι χρήματα για να πάρω άλλη PCI-E. Παιδιά αν ξέρετε να υπάρχει κάτι τέτοιο σας παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Να πουλήσεις κάρτα που το κουτί της έχει ανοιχθεί , στην τιμή καινούργιας , just forget it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δεν είπα αυτό και να μην παραποιήσει ποτέ ξανά κανένας τα λόγια μου. Είπα πως επειδή κανένας δεν θα με πιστέψει θα δεχτώ να την δώσω σαν μεταχειρισμένη. Αν λοιπόν ξέρει κανένας τον τρόπο για να την δώσω ας τον πει χωρίς πολλά πολλά λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Οι αγγελίες εδώ , και στα άλλα site δεν σου αρκούν ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Και πάλι δεν με κατάλαβες. Θέλω κάποιο κατάστημα που τα παίρνει standar και βέβαια μετά από έλεγχο για την ομαλότητα της λειτουργίας της κάρτας. Κάτι τέτοιο υπάρχει ρε φίλε; Εγώ είπα για κατάστημα κι εσύ μου λες για δημοπρασίες και από ότι βλέπεις εδώ δεν υπάρχουν τόσα πολλά άτομα και δεν ενδιαφέρετε κανείς για την καρτούλα. Αν γνωρίζεις ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ να μου πεις, αλλιώς άστο το θέμα και ασχολήσου με το e-shop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Υπάρχει κανένα κατάστημα εκτός το fleamarket ...(snip)... Αυτοί βέβαια δεν θα με πιστέψουν και θα μου την πάρουν σαν μεταχειρισμένη Το fleamarket απλώς δημοπρασίες δε φιλοξενεί; Δεν έχεις να πείσεις κανέναν. Βάζεις τη τιμή που θες κι αν βρεθεί κάποιος που θέλει να αγοράσει, έχει καλώς. Δε χάνεις τίποτα. Δε ξέρω βέβαια τι προμήθεια σου τσιμπάει το fleamarket. Νομίζω πάντως πως πιο βολική θα ήταν αγγελία στα μεγάλα ελληνικά forums. PS: τώρα είδα τη παραπάνω απάντησή σου, δυστυχώς κατάστημα δε πρόκειται να σου δώσει τόσα λεφτά γιατί πολύ απλά είναι ΕΜΠΟΡΕΣ και θέλουν να βγάλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος γίνεται (και να σου πιουν το αίμα). Είναι ένα τέτοιο ελληνικό κατάστημα με αγγελίες του τύπου "6600 gt, πουλάμε:190, αγοράζουμε 110". Μακριάαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Το fleamarket έχει πάρα πολλά λαμόγια και γι' αυτό το βλέπω απο μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Βρήκα και το μαγαζί που σου λέω παραπάνω, πάρε ένα δείγμα http://www.elx.gr/product_desc.php?id=14-03-2005-20-35-52&type=computing Κάνε υπομονή με τα forums, δε νομίζω πως μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Και πάλι δεν με κατάλαβες.Θέλω κάποιο κατάστημα που τα παίρνει standar και βέβαια μετά από έλεγχο για την ομαλότητα της λειτουργίας της κάρτας. Κάτι τέτοιο υπάρχει ρε φίλε; Εγώ είπα για κατάστημα κι εσύ μου λες για δημοπρασίες και από ότι βλέπεις εδώ δεν υπάρχουν τόσα πολλά άτομα και δεν ενδιαφέρετε κανείς για την καρτούλα. Αν γνωρίζεις ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ να μου πεις' date=' αλλιώς άστο το θέμα και ασχολήσου με το e-shop.[/quote'] Πρόσεχε πως μιλάς , και τι λες. Και λίγος σεβασμός δεν κάνει κακό. Ask , don't demand. you only get what you give... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Sorry φίλε για τον τρόπο μου αλλά τις τελευταίες βδομάδες είμαι διαρκώς στην τσίτα με το e-shop γιατί δεν έχω κάρτα αλλά από ότι φαίνεται μάλλον θα την πουλήσω εδώ γιατί ήρθε ένα παιδί που φαίνεται ΟΚ και μάλλον θα την πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Έτσι από απορία, να ρωτήσω αν η κάρτα είναι σφραγισμένη στο κουτί της και στο αντιστατικό της;;;; Γιατί αν είναι δεν υπάρχει πρόβλημα να αποδείξεις το αυταπόδεικτο. Αν δεν είναι τότε μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις αλλά θα είναι χωρίς αποδείξεις οπότε δεν θα γίνεις πιστευτός. Τώρα για να βρεις κατάστημα που θα την πάρει στην τιμή που θέλεις χλωμό, πρώτον επειδή τα καταστήματα αγοράζουν σε τιμές χονδρικής και ανάλογα με την ποσότητα πετυχαίνουν καλές τιμές, δεύτερον επειδή αν την πουλήσει πρέπει να αποδόσει ΦΠΑ οπότε δεν γίνεται να την δώσεις σχεδόν στην τιμή λιανικής που την αγόρασες και τρίτον επειδή αν το κατάστημα κρατάει θεωρημένη αποθήκη πρέπει να παρουσιάσει τιμολόγιο αγοράς της κάρτας σε περίπτωση ελέγχου οπότε πάλι είναι δύσκολο. Το ποιό απλό είναι να βρεις κάποιον να την δώσεις στην τιμή που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Έχω το κουτάκι της και όλα όσα από τότε που την πείρα. Η τιμή από το πλαίσιο είναι 68 ευρώ κι εγώ δεν την έχω δουλέψει καθόλου και την δίνω με 50 ευρώ. Δεν νομίζω ότι για καινούρια είναι ακριβή. Τέλος πάντων όπως λες εκεί θα με ρίξουν πολύ και γι' αυτό θα την δώσω εδώ. Βλέπεις πείρα πρώτα μητρική και χώρια όλα τα άλλα και όταν τελείωσα το PC είδα πως ήταν χαλασμένη η μητρική. Η μητρική ήταν AGP και τώρα θα πάρω PCI-E και δεν ξέρω τη να την κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomas_17121 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Yparxei katastima sta eksarxeia pou agorazei,antallazei kai poulaei metaxeirismeno hardware.http://www.elx.gr.Prosferoune duo times,mia metritwn kai mia antallagis.H timi tis antallagis einai pio sumferousa apo auti twn metritwn-H ipiresia pou prosferoune einai oti den mplekeis me fleamarket kai aggelies kai pas kai kaneis amesa sinallagi sto katastima.O fiilos pio panw pou leei agorazoune 6600gt 110 kai poulane 170(kai den to paradexetai)einai apla karagiozis-Sigoyra prepei na kerdisoune kai oi treis.O pelatis apo tin mia pou poulaei kati amesa kai o agorastis pou agorazei kati fthina kai to katastima telos pou prosferei auti tin ypiresia-Kai autoi einai katastima me eksoda kai vevaia den to kanoune gia tin psixi tis manas tous-Egw to xrisimopoiisa kai pisteyw oti einai dikaio,otan malista pairneis amesa zesta metrita,alla akoma mporeis na antallkseis amesa to hardware pou se endiaferei kai me metaxeirismena,alla kai me otidipote kainourio pou iparxei stin agora.Tetoia katastimata yparxoune sto ekswteriko Agglia kai Ameriki edw kai xronia me apithana apotelesmata mias kai oi times toys einai asinagwnistes.To http://www.elx.gr dinei eggiisi se ola ta metaxeirismena kai exei kai ena apithano tmima retro computing.Episis agorazoune retro,games,consoles,dvd`s,hardware,othones ktl.To simantikotero einai oti agorazoune me fixed times pou ananewnontai analoga me tin agora kai mporei na paei kapoios xwris pazaria na dei apo ton katalogo poso agorazoune poso antallazoune kai poso poulane-Megali eukairia tou mina,tsimpisa MSI 6800LE 128MB kainouria se bulk suskeuasia me ena etos eggiigi 150euro-Tin idia stigmi sto e-shop 285euros.Apisteuti eukairia,apisteyti karta(ean ksekleidwseis kai pipe lines,tin kaneis 6800 kanoniki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.