Προς το περιεχόμενο

gia agora kartas

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

exo geforce 5200 fx 128mb kai thelo na anavathmiso

i erotisi einai an paro aytin tin karta

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326878

tha do tromeri veltiosi sta paixnidia?

dedomenou oti i 5200 ta paizei sxedon ola alla den exo dokimasei alles kartes na do ti allo yparxei apo grafika ithela apla na mou peite an ginete poso % veltiomena grafika tha exo.i othoni mou einai 15ara an exei kapia simasia kai sinithos paizo ta paixnidia se 1024 analisi

episis an me ta idia lefta vlepete kati pou na mou teriazei kalitera se agp panta gia athlon 2400 512 mb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτίμησε 6600GT 128MB.

Είναι ελάχιστα ακριβότερες (20?) , αλλά ΠΟΛΥ δυνατότερες.

Τα 256MB χαραμίζονται σε τέτοια κάρτα.

Συγκρίνοντας 6600GT και 5200:

Από πλευράς απόδοσης η διαφορά θα είναι τραγική , η 6600GT θα βγάζει πολλαπλάσια fps στις ίδιες ρυθμίσεις.

Αλλά δεν θα παίζεις στις ίδιες ρυθμίσεις...

Στα 1024x (και εφόσον δεν την "κόβει" το υπόλοιπο σύστημα) η GT μπορεί να παίξει τα πάντα με τα πάντα (maximum quality , antialiasing , anisotropic).

Απ'όσο έχω δει , η 5200 , κάτι ζόρικα παιχνίδια τύπου doom3 , farcry & HL2 δεν τα παίζει πραγματικά καλά ούτε στα 640x480 με minimum quality.

Οπότε θα έχει και τεράστια διαφορά στην ποιότητα εικόνας.

Δες και ένα review που δείχνει τι κερδίζεις ανεβάζοντας ρυθμίσεις σε διάφορα παιχνίδια.

Ή ακόμα σημαντικότερο , τι χάνεις όταν παίζεις σε low quality.

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050208/index.html

Live οι διαφορές φαίνονται ακόμα περισσότερο.

i diafora tis gt apo tin apli 6600 pia einai ?giati nomizo oti stin timi yparxei diafora arketi/.

to oti exo 15ara othoni den exei na kanei me to pos fainonte ta grafika?diladi epeidi ta 1024 pixel katanemonte se mikrotero xoro den me kanei na vlepo kalitera ta grafika apo ti se mia 17ara othoni?

to leo epeidi sto doom pou les to epaixa mia xara xoris na xamiloso poli ta settings.mono sto half life , to nfsu 2 kai to battlefield vietnam eixa provlima (kirios sto teleyteo ta alla me xamila setting epaixan omos pote den epes akato apo ta 800 pixel.)

Ναι για αυτην.Εχω ενα AMD athlon 2400+,ddr 512 στα 400mhz,μια QDI KuDoz k7..!Aυτα νομιζω οτι ειναι τα σημαντικα.Δεν εχω αμεση απαιτηση για τα παιχνιδια,ομως επειδη θα φτιαξω αλλον ενα υπολογιστη,ελεγα να την εχω και για πιο μετα.Τωρα εχω ATI 9100 64MB.Ποια η γνωμη σου/σας?

i diafora tis gt apo tin apli 6600 pia einai ?giati nomizo oti stin timi yparxei diafora arketi/.

to oti exo 15ara othoni den exei na kanei me to pos fainonte ta grafika?diladi epeidi ta 1024 pixel katanemonte se mikrotero xoro den me kanei na vlepo kalitera ta grafika apo ti se mia 17ara othoni?

to leo epeidi sto doom pou les to epaixa mia xara xoris na xamiloso poli ta settings.mono sto half life ' date=' to nfsu 2 kai to battlefield vietnam eixa provlima (kirios sto teleyteo ta alla me xamila setting epaixan omos pote den epes akato apo ta 800 pixel.)[/quote']

Η 6600 που λες κάνει 177?

Η gigabyte 6600GT , από το ίδιο κατάστημα κάνει 197?.

Άρα μικρή διαφορά σε τιμή.

Σε απόδοση , η GT είναι γύρω στο 50-60% γρηγορότερη (50-60% περισσότερα fps στις ίδιες ρυθμίσεις) , οπότε τ'αξίζει.

Απλά έχουμε διαφορετικό ορισμό για το "παίζει καλά" , μάλλον είμαι πιο απαιτητικός , γούστα είναι αυτά.

Πάντως αν σου άρεσε το doom3 στην 5200 περίμενε να το δεις στα 1280x max quality με antialiasing και anisotropic , ομορφαίνει πάρα πολύ.

Όλα τα παιχνίδια που λες θα παίζουν άνετα με όλες τις ρυθμίσεις στο maximum στα 1024x στην 6600GT.

Η μικρή οθόνη όντως σου δίνει το "πλεονέκτημα" οτι μπορείς να έχεις μικρή ανάλυση χωρίς να έχεις τόσο έντονο πιξέλιασμα.

Μόνο που γι'αυτό το πιξέλιασμα υπάρχει λύση και λέγεται antialiasing.

Ναι για αυτην.Εχω ενα AMD athlon 2400+,ddr 512 στα 400mhz,μια QDI KuDoz k7..!Aυτα νομιζω οτι ειναι τα σημαντικα.Δεν εχω αμεση απαιτηση για τα παιχνιδια,ομως επειδη θα φτιαξω αλλον ενα υπολογιστη,ελεγα να την εχω και για πιο μετα.Τωρα εχω ATI 9100 64MB.Ποια η γνωμη σου/σας?

Δεν ξέρω πόσο πάνε μεταχειρισμένες τώρα, όμως το eshop έχει καινούρια με 73 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519406

Οπότε δε μου φαίνεται και καμιά ευκαιρία. Από παιχνίδια με δυσκολία θα παίξεις doom3, hf2. Ίσως είναι καλύτερο να ψάξεις για καμια 9600pro μεταχειρισμένη γύρω στα 10-15 ευρώ παραπάνω. Καλή τύχη.

Εντάξει, υπερβάλλετε λιγάκι. Oύτε 50-60% πιο γρήγορη είναι η GT από την απλή ούτε θα παίζει τα πάντα στην υψηλότερη ποιότητα και ανάλυση. Αλλά για τα λεφτά της είναι μια πααααααααάρα πολύ καλή κάρτα. Συνιστάται ανεπιφύλαχτα η αγορά της.

Φιλικά

Oύτε 50-60% πιο γρήγορη είναι η GT από την απλή ούτε θα παίζει τα πάντα στην υψηλότερη ποιότητα και ανάλυση.

Se kathara gpu-limited katastaseis akrivws 50-60% grhgoroterh einai h gt kai oson afora tis agp ekdoseis, h psalida anamenetai ligo megalyterh logw xamhloterhs syxnothtas mnhmwn (kai stis 2, alla posostiaka h apwleia einai arketa megalyterh stis 6600 vanilla). Apo kei kai pera, de nomizw kan na yparxei karta pou na paizei ta panta sthn ypsiloterh poiothta kai analysh alla den vlepw kai kanenan na isxyristike kati tetoio.

Anyway, oson afora to thema, petaw ki egw mia pshfo sthn 6600gt.

(Oh x800 vanilla where art thou?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...