kyriakos_22 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Θέλω να αγοράσω μια κάρτα λήψης video για να μετατρέψω τις παλιές καλές μου κασετούλες σε dvd. Έχετε να προτήνετε κάτι καλό με σχετικά μέτρια τιμή (όχι πολυ ακριβό όχι και πολυ φθινό). Υ.Γ. Στον υπολογιστή μου έχω ήδη την pinnacle pctv pro για να βλέπω TV αλλά η είσοδος που έχει για να ενωθεί το video και συναρτήση που προγραματος που δίνει για λειψη video δεν με έχουν ικανοποιήσει.
evansdimo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Eξαρταται ποσα θες να δωσεις βεβαια. Υπαρχει για capture της Avermedia γυρω στα 30 με 40 ευρω για capture αναλογικου βιντεο. Πιστευω καλη για αυτα τα λεφτα με μειονεκτημα οτι το περναει στο σκληρο ασυμπιεστο.
nikoskon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Xrhsimopoihse allo programma. Dokimase to iuVCR... Egw exw mia Winfast TV 2000 XP Deluxe kai perasa kati videocasetes se DVD. Exw meinei ikanopoihmenos apo thn metafora/kwdikopoihsh.
dproductionz Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Yparxei mia pou skotonei!!! alla h timi einai giro sta 3000 Euria...Tsampa man!!! Canopus Idius NX (Hardware kai Software)...kai meta anoigeis kai etairia paragwghs gia na goustareis... http://www.canopus-uk.com/UK/products/EDIUSNX_for_HDV/pm_EDIUSNX_for_HDV.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.