Προς το περιεχόμενο

Extract DVD subs but not to SRT ot TXT

a123xxsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kapoies fores vrisko se riparrismenes tainies ena arxxeio (sinithos .sub) poy omos den einai text kai exei megethos 9-15MB. Ypotitloi profanos einai se ayto to arxeio giati me ayto paizoyn ypotitloi kai xoris ayto oxi. Kserei kaneis pos dimiourgountai ayta ta arxeia? (me poio programma) o logos einai fysika gia na glytosei kaneis to OCR kai ta provlimata poy kouvalaei.

Δημοσ.

Εκτος απο το OCR υπάρχει και η επιλογή για σώσιμο των υποτίτλων μεσω subripper σε μορφή .bmp και παράλληλα μετατροπή σε άλλα graphic format (π.χ .son για dvd maestro)

Δημοσ.

thelo na apofygo to OCR (an kai me ayto douleyvo tora), otan kano bmp (apo to subrip) to mono pou kerdizo einai enas katalogos me polla arxeiakia bmp. thelo na kanei ENA mono arxeio poy na exei olous tous ypotitlous

Δημοσ.

Φίλε μου το θέμα είναι ότι αυτά τα graphic φορματ απευθύνονται σε πακέτα dvd authoring.Εαν αυτό θες καλώς ειδάλλως ειναι θέμα για συζήτηση.

Πάντως υπάρχουν και άλλα προγράμματα στην πιάτσα και πιθανώς κάποιο θα κάνει την μετατροπή που θέλεις :)

Δημοσ.
Kapoies fores vrisko se riparrismenes tainies ena arxxeio (sinithos .sub) poy omos den einai text kai exei megethos 9-15MB. Ypotitloi profanos einai se ayto to arxeio giati me ayto paizoyn ypotitloi kai xoris ayto oxi. Kserei kaneis pos dimiourgountai ayta ta arxeia? (me poio programma) o logos einai fysika gia na glytosei kaneis to OCR kai ta provlimata poy kouvalaei.

Με το Vobsub τα φτιάχνω εγώ - και μαζί με το sub δημιουργείται και ένα idx αρχείο πολύ μικρότερο.

Δημοσ.
Με το Vobsub τα φτιάχνω εγώ - και μαζί με το sub δημιουργείται και ένα idx αρχείο πολύ μικρότερο.

είναι εύκολο να περιγράψεις ελαφρώς την διαδικασία ή να μου στείλεις κάποιο τηλ (αν είναι μεγάλη) να σε πάρω να μου πεις?

Δημοσ.

Πολυ γνωστο και διαδεδομενο το vobsub 2.23 ειναι το προγραμμα που ψαχνεις.

Κατεβασε το απο http://www.doom9.org π.χ

Οσο για τη διαδικασια rip των subs ειναι 3-4 κλικ

Eγκαθιστας το προγραμμα

vobsub-idselection.gif

Στη δεξια πλευρα των υποτιτλων πατας το αριστερο βελακι σε ολους τους υποτιτλους εκτος των Ελληνικων.

vobsub-config.gif

Εδω επιλεγεις αντι για English-->Greek πατας οκ και περιμενεις.

Ενα search στο google θα σου βγαλει εκατονταδες links για guides σχετικα με το vobsub ;)

Δημοσ.

Πολύ σωστά στο περιέγραψε ο Adams. Να προσθέσω μόνο πως αφού τελειώσεις με το VobSub θα έχουν προκύψει 2 αρχεία : ένα .sub που περιέχει ουσιαστικά τους υποτίτλους και ένα πολύ μικρό .idx που είναι index.

Το μεγάλο αρχείο .sub μπορείς να το συμπιέσεις σε .rar και να εξοικονομήσεις χώρο ώστε να σου βγει η ταινία μεγαλύτερη σε μέγεθος. ;)

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι όλα τα αρχεία της ταινίας (το .avi, το .idx και το .sub/.rar) να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα ώστε να τα αναγνωρίσει το DirectVobSub και να κάνει synchronize τους υποτίτλους όταν ξεκινήσει να παίζει η ταινία ....

Δημοσ.
Πολύ σωστά στο περιέγραψε ο Adams

Aν και εχω να το κανω πανω απο 1.5 χρονο οταν εχεις κανει ετσι εκατονταδες back-up επανερχονται στη μνημη.

Σαν το ποδηλατο ενα πραμα :)

Πολυ σωστα οσα προσθεσες. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...