polaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Exo to Moviebox deluxe (http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=2251&Langue_ID=7) to opoio mou kanei nera apo tote pou to pira... Sigekrimena apo videokamera analogiki kanei capture kanonika, opote ksero oti leitourgei to capture tou pinnacle. Omos den mporo me tipota na kano capture apo video i apo TV... Sigekrimena vazo to scart sto video me eksodous RCA sto moviebox kai den vlepo katholou preview, mavri othoni diladi teleios. To idio kai apo tileorasi. Ennoeitai oti kai to video kai i tileroasi exoun eksodo (i upodoxi scart diladi exei eksodo) afou apo ekei grafo (apo tileorasi se video) kai apo tin idia vlepo tis kasetes. Mporei kapoios na me voithisei edo? Episis mipos kserete to tilefono tis antiprosopeias na tous miliso?
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μου φαίνεται ότι λίγο τα μπέρδεψες. Καταρχήν το βιβλίο οδηγιών του βιντεο και της τηλεόρασης θα σου λέει σε πιο scart κάνει έξοδο.Δεν βγάζουν όλα τα scart έξοδο. Συνήθως το 1ο scart της TV & VCR δίνουν έξοδο. Αλλά πρώτα το βιβλίο. Επίσης δες αν το καλώδιο scart που έχεις εαν είναι κατευθυντικό.(μια συγκεκριμένη φορά) Εν ανάγκη πάρε αντάπτορα Input-Output scart -> 3rca kai 3 καλώδια rca και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο
polaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 εχω τσεκαρει την τηλεόραση, κάνουν output 2 απτα 3 scart, το έχω δοκιμάσει και στα 3 και τίποτα.... Επίσης το καλώδιο είναι scart (με όλα τα δοντακια απο κάτω, γιατι μερικά, κυρίως αντάπτορες δεν τα έχουν ολα) και βγάζει σε μια δεσμίδα με out & αλλη μία με in.... Δηλαδή άλλα καλώδια για κάθε περίπτωση, αυτό φαντάζομαι εννοείς..... Τα εχω δοκιμάσει αυτά και τίποτα... Επίσης με το βίντεο? Αυτό αναγκαστικά κάνει in/out και όμως τίποτα.....
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Για δοκίμασε και την πιο απλη λύση Δηλαδή ενας απλός αντάπτορας scart -> 3rca και δες. Επισης δήλωσες σαν είσοδο composite video ?
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Το εχω κανει και αυτο.. Επίσης το παράξενο ειναι οτι με virtualdub κλπ δεν δείχνει οτι υπάρχει capture device. Δηλαδή είναι σα να είναι συμβατό μόνο με το πρόγραμμα της Pinnacle το Studio.... Αλλά ακόμα και έτσι να είναι πως γίνεται να κάνω capture κανονικά μέσω Studio από camera και οχι VCR...?
adams Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Γενικα εχω μια αντιπαθεια στην pinnacle (να και εχω και γω μια tv-card της) Το συγκεκριμενο movie box δν το ξερω...αλλα μηπως φταιει το καλωδιο scart?(εχει συμβει και αλλες φορες) ειναι μονοδρομο ? νομιζω πως η αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ειναι η http://www.amy.gr τηλ :210 6133000
masteripper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μήπως είναι καιρός να χρησιμοποιήσεις κανένα άλλο πρόγραμμα για capture. εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το VirtualVcr και πιστεύω ότι η ποιότητα του είναι αρκετά καλή αν σκεφτείς κιόλας ότι έχω και εγώ μια εξωτερική capture card(μάλλον gadgetaki ) αλλά τελοσπάντων. Πάντως όπως είπε και ο Adam κάνε και μια δοκιμή με άλλο καλώδιό. Α να μην ξεχάσω ήχο έχεις??
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δεν μπορω να κανω capture με αλλο προγραμμα γιατι η κάρτα (εξωτερικό κουτί βασικά είναι) χρησιμοποιεί δικούς της drivers που αναγνωρίζονται μόνο απο το Studio 9.... Φυσικά αυτό δεν το ήξερα όταν την πήρα...... Δεν έχω ούτε ήχο... Και καλώδιο άλλο έχω δοκιμάσει και τίποτα..... Ειλικρινά δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει.....
masteripper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μισό λεπτό φίλε μου γιατί εδώ έχουμε μια εξαιρετικά παράξενη περίπτωση. Δεν έχεις ήχο ούτε εικόνα ??? Κάνε μια μικρη δοκιμή Πήγαινε στο http://prdownloads.sourceforge.net/virtualvcr/VirtualVCR-v2.6.9.exe?download και κατέβασε το virtualvcr - μην ανησυχείς είναι ένα μικρό πρόγραμμα Αν το ψάξεις λίγο θα δεις τις ρυθμίσεις του - δεν είναι τίποτα. Κάνε μια δοκιμή και πές μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.