christos1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα να αγοράσω έναν εκτυπωτή All In One (σκανερ, εκτυπωτή, αντιγραφικό) και θέλω να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν εκτυπωτή που έχει 4 μελάνια με αυτόν που έχει 6 μελάνια. Τι είναι καλύτερα να αγοράσω με 4 η με 6 μελάνια. Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό εκτυπωτή να αγοράσω All In One (σκανερ, εκτυπωτή, αντιγραφικό) όχι πάνω από 250 €. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasmania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Καλημέρα, Ποιο μοντέλο είναι με 6 μελάνια ? Θες να γράψεις μεταξύ ποιανών είσαι ? Για 4 μελάνια έχω ακούσει σε εκτυπωτή,6 όμως οχι.. Εγώ προσωπικά έχω ενα HP PSC 2410 που αν και καταργημένο μοντέλο κάνει οτι ανέφερες + ανάγνωση , εκτύπωση απο ψηφιακές κάρτες μνήμης χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεμένο με Η/Υ. Δυστυχώς βέβαια δεν έχει ξεχωριστά μελάνια αλλά οκ ψιλοκαλύφτηκε αφου βρέθηκε γνωστός που τα παίρνω σε πολύ καλή τιμή.... Άπο όσο ξέρω το αντίστοιχο νεο μοντέλο της HP PSC 2610 δεν έχει την δυνατότητα φαξ αλλα βρίσκεται στα πλαίσια τιμής που βάζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 αυτή τη περίοδο ψάχνω ακριβώς το ίδιο πράγμα . Προσωπικά καταλήγω στον καινούργιο canon pixma MP 780 στα 450 ευρώ . Με την τιμή που βάζεις αναγκαστικά προς ΗΡ θα στραφείς ή προς τον Epson 425 (με 4 μελάνια ) . 6 μελάνια απότι ξέρω δεν έχει κανείς . Οι επόμενες σειρές λέγεται ότι θα έχουν . Ο canon που γράφω παραπάνω έχει πέντε. Βέβαια , μην περιμένεις σε καμία περίπτωση να έχεις αποτελέσματα εκτώπωσης όπως σε έναν σκέτο εκτυπωτή , αφού στα πολυμηχανήματα γίνονται συμβιβασμοί στην ποιότητα για λόγους συμπίεσης του κόστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Καλημέρα' date='Ποιο μοντέλο είναι με 6 μελάνια ? Θες να γράψεις μεταξύ ποιανών είσαι ? Για 4 μελάνια έχω ακούσει σε εκτυπωτή,6 όμως οχι.. Εγώ προσωπικά έχω ενα HP PSC 2410 που αν και καταργημένο μοντέλο κάνει οτι ανέφερες + ανάγνωση , εκτύπωση απο ψηφιακές κάρτες μνήμης χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεμένο με Η/Υ. Δυστυχώς βέβαια δεν έχει ξεχωριστά μελάνια αλλά οκ ψιλοκαλύφτηκε αφου βρέθηκε γνωστός που τα παίρνω σε πολύ καλή τιμή.... Άπο όσο ξέρω το αντίστοιχο νεο μοντέλο της HP PSC 2610 δεν έχει την δυνατότητα φαξ αλλα βρίσκεται στα πλαίσια τιμής που βάζεις![/quote'] Με 6 μελάνια είναι ο (EPSON RX500) και ο (EPSON RX600) Με 4 μελάνια είναι ο (EPSON CX3650). Εγώ είμαι αυτή την στιγμή μεταξύ του (EPSON RX500) και του (EPSON CX3650). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 αυτή τη περίοδο ψάχνω ακριβώς το ίδιο πράγμα . Προσωπικά καταλήγω στον καινούργιο canon pixma MP 780 στα 450 ευρώ . Με την τιμή που βάζεις αναγκαστικά προς ΗΡ θα στραφείς ή προς τον Epson 425 (με 4 μελάνια ) . 6 μελάνια απότι ξέρω δεν έχει κανείς . Οι επόμενες σειρές λέγεται ότι θα έχουν . Ο canon που γράφω παραπάνω έχει πέντε. Βέβαια ' date=' μην περιμένεις σε καμία περίπτωση να έχεις αποτελέσματα εκτώπωσης όπως σε έναν σκέτο εκτυπωτή , αφού στα πολυμηχανήματα γίνονται συμβιβασμοί στην ποιότητα για λόγους συμπίεσης του κόστους.[/quote'] Με 6 μελάνια είναι ο (EPSON RX500) και ο (EPSON RX600) Μπορείς να μου πεις σε ποιο ελληνικό Site μπορώ να βρω των (EPSON 425) για να ρίξω μια ματιά και σε αυτών. Αν υπάρχουν προτάσεις για αγορά εκτυπωτή All In One παρακαλώ ας μου απαντήσετε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μπορείς να μου πεις σε ποιο ελληνικό Site μπορώ να βρω των (EPSON 425) για να ρίξω μια ματιά και σε αυτών. http://www.skroutz.gr/search.php?keyword=EPSON+425&searchkey=Skroutz+it%21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα!Θα ήθελα να αγοράσω έναν εκτυπωτή All In One (σκανερ' date=' εκτυπωτή, αντιγραφικό) και θέλω να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν εκτυπωτή που έχει 4 μελάνια με αυτόν που έχει 6 μελάνια. Τι είναι καλύτερα να αγοράσω με 4 η με 6 μελάνια. Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό εκτυπωτή να αγοράσω All In One (σκανερ, εκτυπωτή, αντιγραφικό) όχι πάνω από 250 €. Ευχαριστώ.[/quote'] Κανείς για βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vortex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 η διαφορά στα μελάνια είναι αν ο εκτυπωτής είναι φωτογραφικός οπότε έχει δυο παραπάνω χρώματα το Light Cyan και το Light Magenta. Κορυφαίο πολυμηχάνημα είναι το EPSON RX420 και με πολύ φτηνά γνήσια μελάνια (περίπου 10 ευρώ το ένα) και το πολυμηχάνημα έχει περίπου 180 ευρώ. http://www.epson.co.uk/products/all_in_one_products/Stylus_Photo_RX420.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.