Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα να κόβει mp3 χωρίς απώλεια ποιότητας

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κόβει mp3, χωρίς όμως πρώτα να τα αποσυμπιέζει και στο τέλος να τα ξανασυμπιέζει; Τα περισσότερα προγράμματα, όπως το Cooledit ακολουθούν αυτή την πρακτική, αλλά έτσι το τελικό αποτέλεσμα έχει χάσει σε ποιότητα. Θέλω να μπορώ να κόβω ένα μικρό κομματάκι από τραγούδια σαν αυτόνομο mp3. ;-) ;-) ;-)

Δημοσ.

mp3DirectCut is a small tool for editing mpeg audio directly. You can remove parts, change the volume, split files or copy regions to new files. All without the need to decompress your mp3 into pcm/wav. This saves work, encoding time and disk space. And there is no quality loss through any re-compressions.

http://www.mpesch3.de/

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω να βρω ενα προγραμμα σαν αυτο που θελει ο MASTERX , αλλα θελω να το αγορασω νομιμα απο την Ελλαδα.Επειδη ειμαι απο επαρχια μπορει να μου πει κανεις απο που να το παραγγειλω?

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνει το CoolEdit (!) αλλά το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου (για μένα) γενικώς είναι το Sony Sound Forge. Όσα κι αν ψάξεις στο διαδίκτυο: 1ον) είναι όλα ένα πρόγραμμα με άλλη ονομασία (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς) και 2ον) δεν έχουν την αξιοπιστία του Sound Forge. Επειδή κι εγώ επεξεργάζομαι τα mp3 μου και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη, στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Αποκλείται να σου αλλοιώσει τον ήχο, αν δεν κάνεις από μόνος σου την επιλογή αυτή.

Αν θες δοκίμασε το:

http://www.download.com/3000-2170-10228786.html

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι κάνει το CoolEdit (!) αλλά το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου (για μένα) γενικώς είναι το Sony Sound Forge. Όσα κι αν ψάξεις στο διαδίκτυο: 1ον) είναι όλα ένα πρόγραμμα με άλλη ονομασία (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς) και 2ον) δεν έχουν την αξιοπιστία του Sound Forge. Επειδή κι εγώ επεξεργάζομαι τα mp3 μου και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη' date=' στο προτείνω ανεπιφύλακτα. [b']Αποκλείται να σου αλλοιώσει τον ήχο, αν δεν κάνεις από μόνος σου την επιλογή αυτή.[/b]

Αν θες δοκίμασε το:

http://www.download.com/3000-2170-10228786.html

Το Cooledit είναι πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου (όπως και το Sound Forge), το αποίο από ερασιτεχνικό, με τα χρόνια εξελίχτηκε σε επαγγελματικό (στο επίπεδο του Sound Forge). Τώρα πλέον το αγόρασε η Adobe! Tο Sound Forge το είχα δοκιμάσει πριν χρόνια, είναι από τα καλύτερα, απλά επειδή το Cooledit μου φάνηκε πιο ευκολόχρηστο, και με κάλυπτε σε αυτά που έκανα τότε όσον αφορά την επεξεργασία ήχου, ασχολήθηκα με αυτό. Είχε μέχρι και πολυκάναλο recorder! Αυτό που με ενδιέφερε τώρα είναι βέβαια κάτι απλό, να κόβω mp3 εύκολα και κυρίως χωρίς μετατροπή πρώτα σε wave και μετά πάλι σε mp3. Κατέβασα όλα τα προγράμματα που μου σύστησαν και θα τα δοκιμάσω, πιθανότατα αυτό που θα κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλω εύκολα και γρήγορα είναι το mp3DirectCut που συστήνει ο φίλος mikaha.

Πάντως θα δοκιμάσω σίγουρα και την τελευταία version του Sound Forge, όχι μόνο για την δουλειά που θέλω, αλλά και για να το χρησιμοποιώ γενικότερα.. thanks...

Δημοσ.
mp3DirectCut is a small tool for editing mpeg audio directly. You can remove parts' date=' change the volume, split files or copy regions to new files. All without the need to decompress your mp3 into pcm/wav. This saves work, encoding time and disk space. And there is no quality loss through any re-compressions.

http://www.mpesch3.de/[/quote']

Mia psifos kai apo emena

Δημοσ.

Εγγυημένα πάντως σας λέω ότι το Sound Forge, δεν μετατρέπει τα αρχεία σε wav. Κάνεις κατευθείαν επεξεργασία στα mp3, αλλά και μπορείς να κόψεις και να ράψεις ένα μουσικό κομμάτι όπως θες!

Συμπληρωματικά' ξέρω τι κάνει το CoolEdit γι'αυτό άλλωστε έβαλα και θαυμαστικό, αλλά το βρήκα βαρύ πρόγραμμα και πολύπλοκο. Και το Sound Forge μου το σύστησε επαγγελματίας (διευθυντής ραδιοφώνου), διαφορετικά δεν θα το γνώριζα και θα προσπαθούσα να βρω που πάνε τα τέσσερα!!!

Δημοσ.
Εγγυημένα πάντως σας λέω ότι το Sound Forge' date=' δεν μετατρέπει τα αρχεία σε wav. Κάνεις κατευθείαν επεξεργασία στα mp3, αλλά και μπορείς να κόψεις και να ράψεις ένα μουσικό κομμάτι όπως θες!

Συμπληρωματικά' ξέρω τι κάνει το CoolEdit γι'αυτό άλλωστε έβαλα και θαυμαστικό, αλλά το βρήκα βαρύ πρόγραμμα και πολύπλοκο. Και το Sound Forge μου το σύστησε επαγγελματίας (διευθυντής ραδιοφώνου), διαφορετικά δεν θα το γνώριζα και θα προσπαθούσα να βρω που πάνε τα τέσσερα!!![/quote']

Συμφωνώ για το Sound Forge.. Ξέρω ότι είναι το καλύτερο και μάλιστα το χρησιμοποιούν στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Για τι δουλειά το χρησιμοποιείς; Τι κάνεις με αυτό;Πάντως προσωπικά μου φάνηκε πιο εύκολο και πιο όμορφο σαν layout το CoolEdit σε σχέση με το Sound Forge. Ίσως επειδή δεν ασχολήθηκα αρκετά με το Sound Forge.. και μάλλον τώρα θα είναι και πολύ βελτιωμένο σε σχέση με 1997 που το δοκίμασα..! Όταν βρω χρόνο θα το ξαναδοκιμάσω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...