Προς το περιεχόμενο

Τα αρχεία χάθηκαν...

Swifter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ξεκίνησα σήμερα το pc μου, και πήγα να μπω στον σκληρό που έχω τα αρχεία μου άλλα έλεγε πως δεν είναι σωστό και αν θέλω να κάνω format... Υπάρχει περίπτωση να σβήστηκαν τα αρχεία επειδή έβαλα Linux; Στα Linux πάντως τα έβλεπε μια χαρά αλλά τώρα ούτε καν που μπαίνει στα linux.. Έχει κανείς καμμία ιδέα, ή ξέρει κανένα πρόγραμμα που να κάνει repair τα χαμμένα αρχεία; Επιβεβαιώνω πως ο σκληρός δεν είναι καμμένος!

Δημοσ.

Καταρχίν έλεγξε τι τύπου partition έχεις. Αν δεν είναι FAT ή ΝΤFS είναι πολύ πιθανόν επειδή τα windows δε το αναγνωρίζουν να ζητάνε να του κάνουνε format. Ύστερα τρέξε κάτι σαν το partition magic. Μερικές φορες διορθώνει κάποια λαθη στα partition tables. Τέλος για recovery δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα οπως το οntrack recovery expert ή της Acronis τα οποία τα βρίσκω αρκετά αξιόπιστα, έως πολύ καλά.

Δημοσ.

Από όπου και να βλέπεις τα αρχεία σου (Linux- Windows) κάνε Backup και μετά κάνε ότι θέλεις με το format.

Αυτό ήταν φιλική συμβουλή κάποιου που έπαθε πολλά επειδή κάποιος δεν του την έδωσε ΝΩΡΙΣ!!!!

Δημοσ.

Ωραία η συμβουλή σου φίλε mentor, αλλά ποιος ο λόγος εφ' όσον δεν μπορώ να δω καθόλου τα αρχεία που θέλω; Και ktgeorge (συνονώματε!) θα δοκιμάσω σύντομα αυτό μου που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...