red30 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 red30 diabase paly ligo ti leei sto post tou..deksia exei to pc (pou an paratiriseis sto katw meros tis foto einai ekei kai sta aristera tou exei to pliktrologio kai tin othoni!!! Basika den katalabenw giati pesan oloi na ton fane oti oi fotos einai fake! Ti logo exei na pei psemmata? 30 ατομα γράψανε ανθρωπε μου οτι ειναι fake, εγω σε ενόχλησα που δεν σχολίασα τίποτε; τέτοια εμπάθεια μαζί μου σ'οτι κι αν γραψω καταντάει αρρώστια, τι να πω ... Η διάταξη στα γραφεία μας ειναι ακριβως η ιδια. Απέδειξα πολυ απλα πως αν τραβήξω φωτό και φαίνεται λίγο η ακμή του μπροστινού μέρους του PC, τότε οι αντανακλάσεις ειναι ανάποδα, εδω στην Αθήνα τουλάχιστον. Ισως εκει στην Θεσσαλονίκη να ειναι αλλιώς τα πράγματα, αλλάζει και η βαρύτητα και το μαγνητικό πεδίο, ισως και η Αφροδίτη να ειναι στους Ιχθυς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tdm900 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Εσύ τι λες Ουάτσον? :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω Σέρλοκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω Σέρλοκ! Elementary Watson, elementary... (Δεν παίρνω θέση στο αν είναι fake ή όχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 μου φαινεται πως υπαρχει αισθητη διαφορά του αληθινού (σκιές, flaring του φλας) απο το ...perspective3d.. Και πάλι ταπεινή μου γνώμη Edit: η 1η φωτό αφαιρέθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 meta kai apo tin teleytaia foto oxi vevaia tou red alla tou filtatou panxaouzen exo telika peistei....... o elvis zei kai vasileyei kapou stin voreia mikono Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Πως έγινε ξαφνικά γκρι το πλαστικό της οθόνης ενώ στην προηγούμενη είναι άσπρο; Ελάτε ρε παιδιά, δεν βλέπετε οτι το περίβλημα της οθόνης στην δεύτερη φωτο είναι σαν 3D γραφικό κακής ποιότητας; Και επίσης η σύγκριση μεγέθους της θήκης των Cd με την οθόνη είναι λίγο παράξενη....... Φιλικά Edit Με πρόλαβε ο red30.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasmania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Pantvs koufo to olo thema!Ti allo tha tou zhthsete tou paidiou Egv thelv kai photo apo to ypoloipo mpratso ektos apo to xeri kathvs kai na dv to nyxi ! hehe (plaka kanv) Pantvs alitheia estv oti ontos einai peiramatiko diskaki dyskolo den einai na jepesei apo thn paragvgh,mhxanhmata syskeyasias tvn kanonikvn dvd's h cd's ? Kai egv eimai pantvs periergos gia thn synexeia tou olou thematos...X-Files on line thymizei to olo skhniko , xvris na apokleiv thn periptvsh na einai alithino! Keep us updated before the men in black come there ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 re paidia to kopeli to agxwsate toso pou mperdeutike kai evale diaforetiki photo cd stis dio photos mou mas esteile! les na pisteue oti tha mas kratouse mexri tin prwtaprilia????? pantws 8 selides forum se dio meres den einai kai ligo!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 @REd τρανταχτές αποδείξεις..δε μπορώ να πω.. απλα εψαξα λίγο το θέμα με τις σελίδες και είδα οτι μπορείς να ορίσεις πόσα μηνύματα ανα σελίδα μπορεις να δεις.οποτε αν ο φίλος μας έβαλε τον μέγιστο αριθμό μηνυμάτων ανα σελίδα δικαιολογείτε ο αριθμός των σελίδων στην φωτο. Αλλα για την δεύτερη φωτο σου δεν εχω να πω τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmad Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 http://www.medical.philips.com/main/news/content/file_607.html Το 25 ΤΒ μαλλον δεν ειναι terrabyte google it not bullshit it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 @finn : δικιο , δικιο! Γι'αυτο ειπα "ταπεινή μου γνώμη" , αποσύρω την 1η φωτο αλλα η 2η ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Πως έγινε ξαφνικά γκρι το πλαστικό της οθόνης ενώ στην προηγούμενη είναι άσπρο; Edit Με πρόλαβε ο red30.... Την πρώτη φωτογραφία την τράβηξα με Flash στην δεύτερη απενεργοποίησα το flash και άλλαξα το white balance απο την φωτογραφική γιατί δεν φαινόταν καθόλου η οθόνη... Ελάτε ρε παιδιά' date=' δεν βλέπετε οτι το περίβλημα της οθόνης στην δεύτερη φωτο είναι σαν 3D γραφικό κακής ποιότητας; Και επίσης η σύγκριση μεγέθους της θήκης των Cd με την οθόνη είναι λίγο παράξενη.......[/quote']Και ποιός ο λόγος να χρησημοποιήσω 3D Γραφικά στην οθόνη αφού μπορώ να την τραβήξω μια απλή φωτογραφία που είναι το ίδιο πράγμα; αφού έτσι κι' αλλιώς την ύπαρξη του δίσκου αμφισβητείτε την οθόνη γιατί να την πειράξω και να την κάνω 3D; Επίσης κάτι άκουσα για τις σελίδες που φαινόντουσαν στο Monitor. Αυτό απλά έγινε διότι μόλις αποσυνδέθηκα από το Internet φόρτωσα την πρώτη σελίδα offline από το cache και είναι λογικό να εμφανίζεται παλιότερη εκδοσή της που είχε λιγότερες σελίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Καλά .. δεν θεωρώ λογικό να κολήσουμε στο αν είναι αληθινό το δισκάκι ή ψεύτικο. Επίσης δεν νομίζω να ήταν λογικό να βάζει κάποιος μια φωτογραφία για την πλάκα του.. σε ένα φορουμ.. Καλό θα ήταν να περιμένουμε τα νέα της Philips... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froufrou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 popo re paidi mou poli mperdema to kourasate nomizo !!!! vre panospc ean theleis na apodeikseis oti einai diko sou to cdaki vgale ekei 5-6 fotografies na mas peiseis . sto kato kato vgale ena videaki . y.g kai ego pistevo oti einai moufa etsi toulaxiston fenete apo tis fotografies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.