kx5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 LOL BillDask Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megadancemix Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Το παιδι εχει "χτυπησει καμπανα" αλλα ποιος τρελλος παραδεχεται την τρελλα του? Και εις ανωτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 panospc emmesws exeis paradextei oti h olh fash htan sthmenh, etsi?? Gia pes mas omws kai ton logo pou se ekane na proveis se kati tetoio??? Etsi apo aplh periergeia rwtaw... Eixes valei kana stoixhma me kanenan, h8eles na ikanopoihseis kamia kryfh epi8ymia, ti telospantwn?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αυτό που είπε ουσιαστικά είναι πως μπορεί κάποιες φωτος να είναι αληθινές και κάποιες ψεύτικες! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 best topic ever!!! gamw ta gelia!!!!red30 to videaki rulezzz!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkokki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Βρε λέτε να έχει όντως κάποιο τέτοιο δισκάκι και μετά επειδή φοβήθηκε, το διακωμώδησε επίτηδες ώστε όλοι να νομίζουμε πως έλεγε παραμύθια ? Λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Ναι του πήγε Mame εξ ουρανού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 power point δεν θέλατε?? :-P Ορίστε -> http://rapidshare.de/files/913634/NAL_DISK_COLLECTION.pps.html (προσθέστε και τις υπόλοιπες που θα ανέβουν απο εδώ και μπρός....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Ο "κάτοχος" [ lol ] του post # 3500 σε αυτό το thread κερδίζει μια Ferrari 360 Challenge Stradale... ακόμα δεν βαρεθήκατε ρε παίδες με αυτό το thread ? Jeeezus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 esi giati elenxeis kathe ligo kai ligaki mas eksigeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 esi giati elenxeis kathe ligo kai ligaki mas eksigeis? Μηνύματα: 3.542 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 esi giati elenxeis kathe ligo kai ligaki mas eksigeis? Περιέργεια. Μηνύματα: 3.542 Funny, αλλά μια αλήθεια. Ο περισσότερος κόσμος κοιτάει το Post Counter του λες και είναι ο δείκτης IQ του... Αγορίνα μου το πόσο γράφει ο Post Counter μου δεν με νοιάζει καθόλου μα καθόλου. Και αν υπονοείς κάτι για τα post μου , κάνε ένα search να δείς που είναι τα περισσότερα και αν είναι spam όπως εσύ θα χαρακτήριζες ή αν είναι χρήσιμα... Τα sticky-guides είναι ήδη τουλ. 4 από όσο θυμάμαι πάντως... [ αν θέλει κάποιος admin plz να μηδενίσει και να παγώσει τον P.C. μου μπας και ησυχάσουν μερικοί ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αγορίνα μου(lol), έχω παρακολουθήσει αρκετά post σου και ξέρω. Μάνι μάνι σε αυτό το thread, όλα σου τα post είναι spam. Μόνο lock it λες και ειρωνεύεσαι. Φιλικά Υ.Γ. Τουλάχιστον πες και καμία καλή ατάκα να γελάσουμε όπως κάναμε όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepetrou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αυτό το thread γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον... :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 i plaka i poli einai stis 4 protes selides pou i perisoteri pistepsan oti itan alithino to cd, ksanadiavaste tis protes apantisis stis protes 4 selides na deite pos psarosan meriki xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.