Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό;

panospc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

panospc emmesws exeis paradextei oti h olh fash htan sthmenh, etsi?? Gia pes mas omws kai ton logo pou se ekane na proveis se kati tetoio??? Etsi apo aplh periergeia rwtaw... Eixes valei kana stoixhma me kanenan, h8eles na ikanopoihseis kamia kryfh epi8ymia, ti telospantwn??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που είπε ουσιαστικά είναι πως μπορεί κάποιες φωτος να είναι αληθινές και κάποιες ψεύτικες! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

Βρε λέτε να έχει όντως κάποιο τέτοιο δισκάκι και μετά επειδή φοβήθηκε, το διακωμώδησε επίτηδες ώστε όλοι να νομίζουμε πως έλεγε παραμύθια ?

Λέτε ?

esi giati elenxeis kathe ligo kai ligaki mas eksigeis?

Περιέργεια.

Funny, αλλά μια αλήθεια.

Ο περισσότερος κόσμος κοιτάει το Post Counter του λες και είναι ο δείκτης IQ του...

Αγορίνα μου το πόσο γράφει ο Post Counter μου δεν με νοιάζει καθόλου μα καθόλου.

Και αν υπονοείς κάτι για τα post μου , κάνε ένα search να δείς που είναι τα περισσότερα και αν είναι spam όπως εσύ θα χαρακτήριζες ή αν είναι χρήσιμα...

Τα sticky-guides είναι ήδη τουλ. 4 από όσο θυμάμαι πάντως...

[ αν θέλει κάποιος admin plz να μηδενίσει και να παγώσει τον P.C. μου μπας και ησυχάσουν μερικοί ]

Αγορίνα μου(lol), έχω παρακολουθήσει αρκετά post σου και ξέρω. Μάνι μάνι σε αυτό το thread, όλα σου τα post είναι spam. Μόνο lock it λες και ειρωνεύεσαι.

Φιλικά

Υ.Γ. Τουλάχιστον πες και καμία καλή ατάκα να γελάσουμε όπως κάναμε όλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...