panospc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 E oxi re panospc :/ giati mas to ekanes ayto ??? k emeis twra me ti 8a gelame Είπα θα στείλω άλλο ένα video... panospc bgale kai mia foto toy quad-athlon64 poy soy danisa ex8es... Λες; η να στείλω τις φωτογραφίες του Playstation 3, XBox 2; Αν θέλετε έχω αποκλειστικές γυμνές fotos της Καλομοίρας. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Κορυφή το αστείο!!!!!!!!!!!!!!!! Αν πρόσεχες λιγάκι στην επεξεργασία των εικόνων θα είχαμε φτάσει τις 100 σελίδες τώρα.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μα δεν είναι αστείο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 πιο πολύ σάχλα θα έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Παιδια το εχουμε ψιλοματωσει το thread ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--b}{d-- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Tελικά είμαι ο μόνος που εξακολουθεί να πιστεύει τον panospc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Και εγω τον πιστευω . Μαλιστα εχω και εγω τρια τετοια δισκακια αλλα δεν εχω photoshop... ε ψηφιακή ηθελα να πω για να σας τα δειξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δεν μπορώ να πω ότι ο τρόπος που το συνέχισε ήταν ο καλύτερος... ...αλλά τουλάχιστον ήταν αστείο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 -'']Tελικά είμαι ο μόνος που εξακολουθεί να πιστεύει τον panospc; χαχαχαχαχα ναι μάλλον γιατι ουτε ο panospc το πιστεύει τωρα πια Πανο στειλε κι αλλα μην ακους. Για ριξε και κανα screenshot απο το Pix-Editor να δουμε Edit: Ειναι και κάποιοι... ορισμένοι... ΜΟΝΙΜΩΣ ξενέρωτοι και σπασ..δες ως συνήθως, αλλα ας μην χαλάσουμε το κλίμα , ας μείνουν απ'εξω --> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 red30 molis eida to videaki.....Unpaiktable......panospc eprepe na to travh3eis k allo alla me pio peistikes foto k video....perissoteros xamos 8a ginotan.....na exoume k kati na gelame vre paidi mou sto insomnia...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 korifi to videaki tou red30 !!! That's what I call ART !!! :D:D Ante geia..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 red30 Πολύ καλό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillDask Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά βρίσκονται ανάμεσά μας…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 χαχαχαχαχαχα βρε αθεόφοβε και πάνω στο παράθυρο στον 2ο οροφο;;;; χαχαχαχα κι ο αλλος τερμα-δεξια κάθεται και το κοιτάει δήθεν;;;; :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froufrou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 re paidia poios exei oreksi na mazepsei oles tis fotos kai ta sxolia na ta kanei ena powerpoint na to exoume na gelame??? fovero !!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.