freakystyley Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Συγχαρητηρια Pano..! μην ακους κανεναν...Η καλυτερη φαρσα..Οσο υπαρχουν κοροιδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Την τελευταία φωτογραφία εκεί την τράβηξα. Θα ανεβάσω και βίντεο μην ανυσηχήτε δεν κρύβομαι το πρόβλημα είναι ότι βγαίνει 2.6 MB... ποια συμπίεση να χρησημοποιήσω για να βγει μικρότερο; Στην δεύτερη photo σας δείχνω μια εικόνα από το pix-edit που φτιάχνω στο Visual studio .NET 2003 γιατί πολλοί δεν το πιστέψατε και κοροιδέυατε. Όταν είναι έτοιμο έχω σκοπό να σας το ανεβάσω. Τώρα το ότι το έχετε ρίξει στην πλάκα δεν πειράζει δεν παρεξηγούμε εύκολα εγώ αρχίζω τελικά να το διασκεδάζω κι' εγώ. re paidia aytos sinexizi na mas doulevi..... telika se ligo tha to pistepsi kai o idios LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^ACID_BURN^ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 De mas douleuei nomizo! Simmetexei stin plaka pou o idios organose kai to diaskedazoume all together! Ela Pano! Pes to oti einai moufa gia na sinexiseis na iparxeis sto site os panospc kai vres mia kali dikaiologia tou tipou "ithela na gelasoume vre paidia!". Pantos oso vlepo to video pethaino sta gelia!!! Red30 kopse ta mallia sou se parakalo poly giati exoun makrinei kai kanoun antanaklasi sto pragmatiko diskaki me to ektipomeno eksofillo! Hahahah! Vre Pano! Eides poso eukolo itan? Psarosan ki alloi me ton red30 pou nomisan oti eftiakse to video san alithino eno ti ekane oanthropos? Exei apla tiposei ena eksofilo kai doulepse me tin fantasia tou!De leo exeis k esi apo auto! Fantasia ennoo! Den mporouses na tiposeis ki esi ena eksofilo se ena cd kai na travikseis videos kai photos me esena mesa? Ts ts ts... Tha eixe poly endiaferon pantos kati tetoio auti ti stigmi!!! Na se doume ennoo se videaki!!! Kan'to pleeeeeeeease!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 meta apo tetoio xamo to thread prepei na ginei STICKY opws+dipote mias+kati tetoio einai axio anaforas geliou gia polla xronia akomi! to olo thread mou thimizei fasi alla half life 3 me to apisteuto+kala screenshot...... http://img24.exs.cx/img24/2053/HalfLife3.jpg :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 meta apo tetoio xamo to thread prepei na ginei STICKY opws+dipote mias+kati tetoio einai axio anaforas geliou gia polla xronia akomi! to olo thread mou thimizei fasi alla half life 3 me to apisteuto+kala screenshot...... http://img24.exs.cx/img24/2053/HalfLife3.jpg :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: xaaaaaaaaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaa Xestika sto gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepetrou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Υποτίθεται ότι ετοιμάζω μια παρουσίαση για ένα συνέδριο που ξεκινάει την Δευτέρα και αυτό το thread με έχει σκίσει!!! Ελπίζω να μου βγει σε καλό το γέλιο που έχω ρίξει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annouvis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 red30 thanks about the wav. Se ligo tha vazoume stihimata sta posa reply tha mas pi tin alithia o panos Ego pontaro stis 500 apantisis pos o panos tha apokalipsi tin alithia ,perimeno simetohi sto stihima ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δεν με πιστεύετε ακόμα; Κοιτάξτε το έγραψε και το PcWorld. Θα στείλω άλλο ένα video και μετά θα μου ζητάτε γονατιστοι συγνώμη :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepetrou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Annouvis μάλλον έχασες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thcp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 meta apo tetoio xamo to thread prepei na ginei STICKY opws+dipote mias+kati tetoio einai axio anaforas geliou gia polla xronia akomi! to olo thread mou thimizei fasi alla half life 3 me to apisteuto+kala screenshot...... http://img24.exs.cx/img24/2053/HalfLife3.jpg :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Respect! I Obey! Όλα τα λεφτα Εχω πολύ καιρό να γελάσω έτσι... Η φωτογραφία έχει φύγει, μαζί με λινκ για το thread σε μαζικά email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Annouvis[/b'] μάλλον έχασες!!! Το ότι ανέβασα αυτές τις εικόνες δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι παραδέχτηκα τίποτα :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δεν με πιστεύετε ακόμα; Κοιτάξτε το έγραψε και το PcWorld. Θα στείλω άλλο ένα video και μετά θα μου ζητάτε γονατιστοι συγνώμη :-P HOUSTON.....WE FINALLY HAVE A LIFT-OFF!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redxiii Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 E oxi re panospc :/ giati mas to ekanes ayto ??? k emeis twra me ti 8a gelame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 panospc bgale kai mia foto toy quad-athlon64 poy soy danisa ex8es... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μάλλον σου έδωσαν έτσι ένα dvd λιγότερο :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.