Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό;

panospc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οσο παει και χειροτερευει η πλακα.

Τωρα στο video δεν εχει καθολου κυκλους το δισκακι...

try again αλλα βαλε και την φωνη σου, και πιασε το δισκακι να του κανεις μια περιστροφη για να δουμε καi την αλλη πλευρα.

7 sec is not enough...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ekatsa kai diavasa 21 selides apo tin

arxi mexri to telos kai exo liosei sta gelia!!!

Panospc den mou anoigei to link alla kommatia

na ginei!! Sigxaritiria! Ekanes olo to forum na

asxoleitai mazi sou kai mas diaskedazeis poly!

Best thread ever!!!

[ Red30 eisai korifi!!! :) ]

ps. Hal min kleidoseis to topic auto pote

ki osoi den exoun humor as min postaroun!!

Επίσης θα μπορούσες να βάλεις ενα βίντεο, και να περνάς το χέρι σου ανοιχτό πάνω απο το cd (σαν να του δίνεις μούτζα) και να δούμε και μερικές σκιές απο το χέρι σου πάνω στο cd.

Πάντως νομίζω οτι το παλικάρι λέει αλήθεια.Μόλις βρήκα και εγω ενα.Μάλιστα ποστάρω φωτό με εμένα μέσα, καθώς και ενα τραπέζι και μια καρέκλα για του λόγου το αληθές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.Το δικό μου δισκάκι ειναι εξέλιξη του πρώτου γιατί λέει πάνω ΒΕΤΑ VERSION, και προφανώς λύσαν τα προβλήματα του πρώτου και ανεβάσαν την χωρητικότητα του.

EDITED:Δευτερόλεπτα μετα που πόσταρα αυτό, επικοινώνησαν μαζί μου οι ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ και με απείλησαν.Εγω όμως δεν μασάω και αφήνω την φωτό να την δείτε ολοι.

post-24130-129062920461_thumb.jpg

to paleueis oso mboreis panouli alla den sou bgainei re gamwto....

to diskaki sto videaki ti epathe akribws?asprise ligo i emena mou fainetai?mallon xlwmiase e?(cd label....aspro background,idia grammatoseira+rixnoume to ftaiximo stin xalia poiotita tis psifiakis....konta eimai?)

me tis photos twra ti ginetai re gmt?sti mia bgainei me poiotita pou oute mia xalia jaga(sorry gia osous exoun) den tha ebgaze k se alli bgainei les+tin ebgale professional sto studio tou...

ena einai to sigouro......i library gia interior design pou exeis sta sxediastika sou programmata prepei na einai terastia.....pantws enas einai o logos gia na bgaleis kati tetoio.....

skeftikes :"psagmenos me sxediastika eimai...poso kalos omws wste na perasw ti moufa gia alithini?"

e twra xereis oti den eisai akoma toso kalos.......(pote den einai arga)

red30 perimenw polla apo sena.....sxolia,photos....(an+ipopteuomai oti eisai kokkinobamenos alla den peirazei....no offence etsi....eipame.....tin plaka mas kanoume+emeis opws k o panoulis......swsta panouli????)

emena pantos moy arese poli h kainoyrgia foto....ayth h koyrtina einai apsogh....malista nomizo oti thn eida kai sto ikea...:)

to video den to exo dei akoma, alla kati moy leei oti 8a moy aresei...anarotieme poses kameres ebale sthn skhnh...:)Alh8eia to krystalhno giati to ebgale apo to epiplo?To eixe balei gia skhniko mono?

το καθυστέρησα λίγο μπας και ερθει απάντηση απο τη Philips

αλλα οσο περίμενα, κάτι παράξενο συνέβη!!!!!!!

http://rapidshare.de/files/899941/NALvideo.zip.html

[copy/paste σε παράθυρο explorer , και free download (κουμπάκι) απο εκει]

Δεν σας πηγε το μυαλο καπου αλλου. Το οτι σας χρησιμοπιησε ως πειραματοζωα για να δει ως που φτανουν οι καλλιτεχνικες του δυνατοτητες? Υπεθεσε οτι εδω μεσα θα υπηρχαν και αλλοι που ασχολουντε με το αντικειμενο και θα ειχε περισσοτερες πει8ανοτητες να παρει γνωμες και αποπσεισ.

Δεν θα με εκπληξει το γεγονος να δω το ιδιο cd και σε κανενα ξενο φορουμ για παρομοιες γνωμες.

το καθυστέρησα λίγο μπας και ερθει απάντηση απο τη Philips

αλλα οσο περίμενα' date=' κάτι παράξενο συνέβη!!!!!!!

http://rapidshare.de/files/899941/NALvideo.zip.html

[copy/paste σε παράθυρο explorer , και [b']free[/b] download (κουμπάκι) απο εκει]

Είσαι απίστευτος! s6vhaha.gificon_lol.gifjestelaughjest.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...