code19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 afieromena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillDask Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Παιδιά και όμως υπάρχει το βρήκα μέσα στην κούπα μου…. :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--b}{d-- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Eντάξει άν δεν με πιστέψετε και τώρα... τι να πω...Εδώ φαίνεται ολοκάθαρα το δισκάκι σε άποψη. .......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 O panospc δήλωσε πως δεν θα ασχοληθεί άλλο με το θέμα. Μήπως θα πρέπει να ανησυχούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bax Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Βρήκα και το drive του... επειδή δουλεύει με υπερύχους το βάζουμε ανάποδα και ανακλώνται οι υπέρυχοι στην περιστρεφόμενη βάση που τοποθετείται το δισκάκι και έτσι επιτυγχάνεται η ανάγνωση... Για την εγγραφή πρέπει να γυριστεί ανάποδα για να βομβαρδιστεί με υπέρυχους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackwar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Και το παρτυ καλά κρατεί….. Ουφ!!! επιτέλους διάβασα 21 σελίδες ποστ!!! Χαράς το κουράγιο μου!!!!! Λοιπόν να τοποθετηθώ και εγώ. Πλέον έχω πειστεί μετά βέβαια και από την τελευταία φωτογραφία πως η υπόθεση είναι απλά μια καραμουφά και τίποτα άλλο!!! Απλά το παλικαράκι θα διάβασε σε κανά περιοδικό η σε κανά τεχνολογικό φόρουμ Ότι ενδέχεται στο μέλλον να υπάρχουν τέτοια δισκάκια, άλλωστε όλοι μας κάνουμε τέτοια σενάρια για το μέλλον λέγοντας θα υπάρχουν τάδε και τάδε πράγματα κοινώς λαγούς με πετραχήλια, αφού το μέλλον κανείς μας δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει. Και λέει δεν σκαρώνω και αυτό το σεναριακι για το δισκάκι εφόσον γνωρίζω καλά από επεξεργασία γραφικών 3D και να το ποστάρω στο ινσομνια? να δω τι ψαριά έπιασα και πόσοι «αγαθοί» θα τσιμπήσουν και θα πουν τι γνώμη τους?, και εγώ θα τους βλέπω και θα πονάει η κοιλιά μου από το γέλιο.!!! Σε αυτό ειδικά έπεσε διάνα το παλικαράκι!! Γιατί τσιμπήσαμε παρά πόλοι (συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού μου) Αν όντως ήταν αλήθεια η πρώτη Φώτο είχε πει πως την τράβηξε με την OLYMPUS C-310 ZOOM και δεν είχε περάσει από Photoshop για να αλλάξουν τα στοιχεία. Επειδή τυγχάνει να έχω το συγκεκριμένο μοντέλο ψηφιακής ΘΕΛΩ να του πω ότι με δεξί κλικ και ιδιότητες πάνω στην Φώτο βλέπεις αρκετά στοιχεία για την φωτογραφία όπως το μοντέλο της ψηφιακής. Όπως για παράδειγμα αυτό το παράθυρο που είναι από μια Φώτο μου. Πράγμα το οποίο στην δικιά σου πρώτη φωτογραφία ουδέποτε είδα Που σημαίνει ότι είσαι μεγάλος παραμυθατζής!!!! Αλλά πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο ΑΝ ο Πάνος ποστάρει Ελευθερές φωτογραφίες και βίντεο (εξάλλου όλες οι ψηφιακές φωτογραφικές τραβάνε ολιγόλεπτα βίντεο) και πειστούμε ότι είναι αληθινό τότε οφείλουμε να του ζητήσουμε συγνώμη για το κράξιμο και πρώτος εγώ θα το κάνω. Υ.Γ red30 Έχεις πολύ πλάκα σε πάω με χίλια Υ.Γ 2: ρε παιδία πως ποστάρουμε τις Φώτο μέσα στο κείμενο η δική μου γιατί δεν μπήκε? παρά εμφανίζεται μόνο το λιγκ? Πήγα να την περάσω σαν συνημμένο αλλά ήταν μεγάλη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Την τελευταία φωτογραφία εκεί την τράβηξα. Θα ανεβάσω και βίντεο μην ανυσηχήτε δεν κρύβομαι το πρόβλημα είναι ότι βγαίνει 2.6 MB... ποια συμπίεση να χρησημοποιήσω για να βγει μικρότερο; Στην δεύτερη photo σας δείχνω μια εικόνα από το pix-edit που φτιάχνω στο Visual studio .NET 2003 γιατί πολλοί δεν το πιστέψατε και κοροιδέυατε. Όταν είναι έτοιμο έχω σκοπό να σας το ανεβάσω. Τώρα το ότι το έχετε ρίξει στην πλάκα δεν πειράζει δεν παρεξηγούμε εύκολα εγώ αρχίζω τελικά να το διασκεδάζω κι' εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Wow. Μόλις αλλαξοπίστησα! Τελικά υπάρχει και Virtual ζωή... Μήπως ρε παιδιά τελικά αυτός ο πάνος είναι κανά Bot του CS [ μόνο αυτά τα bot είναι τόσο χαζά ] , και τρέχει σε κανά Windows Millenium σύστημα? Πολύ όμορφο το έπιπλο. Από το Myst το αγόρασες ? Έλεος ρε φίλε Κόψε , φτάνει. Ωραίο το πρόγραμμα σου.Το περιβάλλον το έφτιαξες στο MS Paint ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--b}{d-- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Βρήκα και το drive του...Xαχαχα χαχα Καλά τον μάστορα panospc δεν τον σχολιάζω καν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Best thread ever!.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μήπως θα μου ανοίξετε και κανένα fan club στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VCDencoder Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Paidia san poli prosoxi dosate...to kalitero pou mporeite na kanete einai na min ksanapostarete. Arketa pia. Ektos an eiste argosxoloi!!!!! Ego den proketai na ksanapostaro gia to sugekrimeno topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackwar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 re sy panospc Afoy postareis poy postareis, postare kai kamoia alithini fwto an telika exeis poy les??? VCDencoder exeis dikio katantise sirial kai kwmodia oli h fasi! afoy einai fanero pws o typos mas perigelaei olous!!! epanalamvanw: DEN EIMASTE XAZOAMERIKANAKIA!!!!!!!!!!! kai den xanaasxoloume.................!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Plaka exei i ipothesi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Video: 333 KB http://www21.brinkster.com/panospc/video.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.