Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό;

panospc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

pali kala pou to katalavate giati den vrisko proxeira kinimatografiko sinergeio na giriso video clip to people are strange

red30 vlepo eisai kala enimeromenos gia tous katoikous tis mikonou, o jimmakos sou stelnei xairetismata kai ta nea tou tragoudia apokleistika se DVD*R tis etaireias aNAL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xahahahxhahxhahxahxha ελεος ελεος...

η τελευταια φωτογραφια που ποσταρε ειναι αθλια..παναθλια.. :P

Εγω στη θεση του θ ανεβαζα 5038508504540 φωτος για να πειστει ο κόσμος.

(με κοψανεεεεεεεεε την DSL ρεεεεεεεεε)

post-3012-129062920441_thumb.jpg

πάντως fake ξε-fake , πρέπει να μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα από άποψης ταχύτητας και ποσότητας replies στην ιστορία της insomnia!:razz:

10.000 views/250 replies σε 2 μερες!!!

πάντως fake ξε-fake ' date=' πρέπει να μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα από άποψης ταχύτητας και ποσότητας replies στην ιστορία της insomnia!:razz:

10.000 views/250 replies σε 2 μερες!!![/quote']

Mono s'auto tha simfoniso....

.....kai sto oti kapoios ekane arketa kali douleia se Photoshop, Photopaint, 3dsmax kai outo kath'eksis.... :)

Panospc Αν μπορεις ανεβασε την αρχικη φωτογραφια και οχι την επεξεργασμενη. και πες μας το μοντελο της καμερας σου. Στην φωτογραφια που εχεισ ανεβασει δεν υπαρχουν δεδομενα Exif. (αποθηκευονται στην φωτογραφια στοιχεια οπως η μαρκα και το μοντελο της καμερας, αναλυση, Ιso, shutter speed κτλ. ) και αν οντως ειναι αληθεια ριξε και αλλεσ φωτογραφιες.

Εγω και κατι φιλοι μου πηραμε την αποφαση να στηριξουμε τον panospc ηθικα,νομικα και οικονομικα και σε οποιον αλλο τομεα αυτος επιθυμει,γιατι αλλωστε ποιος αλλος θα μας διασκεδάζει ετσι??

Καιρο εχω να γελασω ετσι..πεφτουν οι ατακες βροχη...Ειπαμε του γυφτου να χεσει και αυτος ξεκωλοθηκε...μπαβο ρε panospc,μαθε και το premiere και ανεβασε και κανα video να δουμε,εγω εκανα και μια ασφαλεια στο λαπτοπ για καλο και για κακο γιατι μαλλον θα κανει ΜΠΑΜ η μουφα σου...καλα ε αμα ανεβαζες την φοτο στο dpgr θα σε ειχανε θεο του Digital Blasphemy...keep on the good work

Πάντως ρε παιδια εμένα το αρχικό δισκάκι (στην πρώτη φώτο) μου φαίνεται σαν mini disk ή άντε λίγο μεγαλύτερο, και όχι σα κανονικό cd όπως το βλέπω μετά στο cakebox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...