Dreamcatcher Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 http://www.gamelife.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=2136 opos leei kai panospc sto sigekrimeno minima. "Ασχολούμαι με τα προγράμματα οπως 3d studio max, maya, Lightwave"
redxiii Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 File katse ma8e k to premiere na mas steileis k video
red30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 @akiss : LOL LOL LOL + :clapclap: Εχω ομως το ντοκουμέντο στα χέρια μου! ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ...εε.... ΥΠΑΡΧΕΙ! Δειτε εδω: Μη με παρεξηγήσετε , δεν καθάρισα σήμερα τα εχω αφησει λιγο ακατάστατα χαχαχαχαχαχα θα τρελαθούμε εντελωωωωωωωωωωςς......
akiss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 File katse ma8e k to premiere na mas steileis k video den xreiazete,to bgazei katey8eian apo to maya....mono poy 8a argeisei na to renderarei gia na toy bgei 2K. :)
Aligator21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 red30? θες καινούργιο γραφείο :P Χάλια είναι αυτό που έχεις :D Όσο δε για το 25ΤΒ cd, μούφα σκέτη... τζάμπα χρόνος να διαβάσω 16 σελίδες!
red30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Χαχαχαχααχα απίστευτος, εχω κι αλλα: http://freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=14074&postdays=0&postorder=asc&start=15 ==> Titak0s ανέφερε: thnx gia tis simvoules.... telika pio programma na xrisimopoiisw ? ==> Για δωρέαν το Gimp είναι καλό αλλά έχει περίεργο Interface που μπορεί να σε μπερδέψει. Κατί άλλο αξιόλογο σε free δεν πιστεύω να βρείς. Αν και τώρα τελευταία προσπαθώ να φτιάξω το δικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας άλλα ακόμη είναι σε πολύ αρχικό στάδιο Στις 23/2 ηταν σε αρχικό στάδιο, και σήμερα εχει τελειώσει το Pix-Editor; Κορυφαίεεεεεεεεεεεε :p
red30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 @alig , ΟΧΙ ΟΧΙ διαβασέ το!!!! ΕΧΕΙ μεγάλη πλάκα :D :D χαχαχα το γραφειο θα το αλλάξω μολις πάω λύκειο θα μου παρουν μεγάλο , γιατι ψηλωσα και δεν χωρανε τα ποδια χαχαχαχαχαχαχα εχω γίνει φραπε απο το γέλιο!!!
giorgos_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Apo to poli psaksimo tha vrite kai ti xroma sovrako forai... lol Afiste ton anthropo na kanei tin plaka tou, kai mono pou ekatse kai eftiakse tis pfoto aksizi ena mpravo...
red30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Κι ενα ακόμα απο εδω: http://www.videonews.gr/forum/viewtopic.php?t=92 Κι' εγώ το Cinema 4d χρησημοποιώ περισσότερο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτά που είπες Φτιάχνεις πολύ γρήγορα τα πράγματα που θέλεις επειδή έχει πολύ καλό και δομημένο Interface αλλά και πολλές δυνατότητες. Λίγες προσθήκες ακόμα να κάνει η MAXON στις επόμενες εκδόσεις και πιστεύω ότι θα είναι τέλειο... Επίσης έχει και μεγάλη σταθερότητα. Τον 1.5 χρόνο περίπου που χρησημοποιώ το πρόγραμμα πραγματικά πότε δεν μου έχει κολήσει παρόλο που την ώρα που το βάζω να κάνει rendering εγώ ταυτόχρονα ασχολούμε και με άλλα προγράμματα χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα! @akiss: LOL LOL , ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
Bax Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Λοιπόν.... Τελικά ήταν αλήθεια το δισκάκι αυτό... Αποδειχτήκαμε όλοι λάθος... Ήδη βγαίνει στην παραγωγή.... Να και το πρώτο εμπορικό δισκάκι....
billpeppas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Το παλικάρι που εμφανίζεται Newbie , Expert , και...υπερταχύτατος προγραμματιστής. Keep it like that boy. Άντε, τα λέμε μετά την αποφοίτησή σου από το νηπιαγωγείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.