Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό;

panospc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
εγω λέω να σταματήσουμε να ποστάρουμε μέχρι ο panospc να δεί τι θα γίνει (ΑΝ ΘΑ ΓΪΝΕΙ) με την philips. Το να λέει ο καθένας το χοντρό του κ το μακρύ του δεν θα βοηθήσει .. .

Αυτά...

Καλα εσυ ακόμα περιμένεις να δεις τον hendrix 15_1_111.gif στο λιμάνι της Μυκόνου για να πειστεις οτι οι φωτο ειναι fake και να κανεις πλακιτσα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελευταία φωτογραφία το θέμα παρατράβηξε... Όσοι θέλουν να το πιστεύουν έτσι κι' αλλιώς χε....α εάν με πιστέψετε η όχι. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μου κάνετε επίθεση; Είπα εγώ ποτέ είμαι άρχοντας του photoshop η βρήκα το Super δισκο και είμαι ο Super μάγκας και διάφορες άλλες τέτοιες βλακίες. Κοιτάξτε όλα τα προηγούμενα post μου και δείτε ότι είχα πει από την αρχή ότι ούτε εγώ πιστεύω πως γίνεται να χωράει αυτός ο δίσκος 25 TB. Ο δίσκος υπάρχει όσο και αν δεν θέλετε να το πιστέψετε τώρα για το εάν είναι αληθινός η ψευτικός εγώ δεν είμαι ειδικός να απαντήσω πιο πολύ με ψέυτικος και εμένα μου μοιάζει (για παράδειγμα οι στραβοί κύκλοι). Λέτε να μπορούσα να έφτιαχνα όλο αυτό και να μην μπορούσα να βάλω ίσιους κύκλους; Η μήπως σε κάθε φωτογραφία θα άλλαζα τον δίσκο; Ο δίσκος υπάρχει όσοι θέλουν ας το πιστέψουν αλλά πιθανότατα να είναι ένα απλό πλαστικό με τυπωμένα γράμματα επάνω και τίποτα παραπάνω. Εγώ ποτέ δεν ισχυρίστικα ότι είναι 25 TB κλπ απλώς σας έδειξα τι γράφει επάνω... Το ότι τον βρήκα ανάμεσα σε άδεια DVD-R δεν έχω ευθήνη εγώ. Θα στείλω σήμερα ένα e-mail στην philps αν και δεν πιστεύω να γίνει τίποτα...

Φιλικά ;-)

post-5435-129062920433_thumb.jpg

panospc, προφανως ειμαστε μέρος κάποιου ψυχολογικου/κοινωνικού τεστ που αποφάσισες να δοκιμάσεις, δεν εξηγείται αλλιως. Γιατι περα απο την πλακα.... εχεις πολυ πλακα!

Να τι κάνω εγω για να δειξω οτι εχω αληθινό δισκάκι:

red300-mydisc.jpg

δεν το κρυβω πισω απο τα σερβιτσια και δεξια απο το συνθετο για να δειξουν οι αντανακλάσεις του 3dsmax. :P :p

Edit: χαχαχαχαχαχα τωρα που το ξαναβλέπω, ωραια "σκηνη" εστησες, καλα νάνοι ζουνε σ'αυτο το σπίτι; ουτε 2μ δεν ειναι πατωμα-ταβανι.... "Γ@μω την ΑΚΤΟ μου τζαμπα τα λεφτα που πληρωσα" θα λες τωρα, αλλα και παλι sorry :D

το ψυχο-κοινωνιολογικό συμπέρασμα για μενα ειναι οτι ΑΚΟΜΗ και τωρα , υπάρχουν κάποιοι που "τσιμπάνε" και το πιστεύουν ακόμη! Μας επιβεβαιωνει τη γνωστή ρήση οτι "Η Βλακεια Ειναι Ανικητη" :D

Έσεις με αναγκάσατε να βάζω το δίσκο εδώ και εκεί για να σας δείξω ότι δεν είναι photoshop η πρώτη εικόνα νομίζω ήταν απλή και ξεκάθαρη όσο και αν την αμφισβήτησες. Τώρα εάν εσύ πιστέυεις ότι είναι 3dmax τι να σου πω μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...

Που το είδες το ταβάνι ρε συ red30 το έπιπλο της τηλεόρασης είναι αυτό. Το θέμα λήγει εδώ δεν έχω λόγο να ασχοληθώ άλλο στην παρούσα φάση μάλιστα καλύτερα είναι που πιστεύετε ότι είναι ψέυτικο.

Έσεις με αναγκάσατε να βάζω το δίσκο εδώ και εκεί για να σας δείξω ότι δεν είναι photoshop η πρώτη εικόνα νομίζω ήταν απλή και ξεκάθαρη όσο και αν την αμφισβήτησες. Τώρα εάν εσύ πιστέυεις ότι είναι 3dmax τι να σου πω μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...

Χαχαχαχαχα εχεις απυθμενο θράσος που συνεχίζεις τα φίδια, αλλα εχεις πλάκα, αυτο το παραδέχομαι! ;) ΧΑΧΑΧΑ δε μου λες, παρκέ το περνάτε το επιπλο και γυαλίζει ετσι;;;;; Και η φρουτιέρα απο ζελατίνη ειναι και ειναι τόοοσο διάφανη. Επρεπε να διαλέξεις κατι ημιδιάφανο και χωρις τόσες γυαλάδες.... Αλλα θες δουλεια ακόμα νομιζω, τι λένε και οι γνώστες την 3Dμοντελικήν;

Τραβα μια φωτο με ζουμ και με το dvd ανάποδα, να φαίνεται ο κύκλος (το δαχτυλίδι) και τα γράμματά του. Αυτο μου φτάνει.

δεν το κρυβω πισω απο τα σερβιτσια και δεξια απο το συνθετο για να δειξουν οι αντανακλάσεις του 3dsmax. :P :p

aman re paidia..den mporeite na ksexorisete to 3dsmax me to maya? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...