peterp@n^ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 και δεν το κρστουσε για πρωταπριλια καλυτερα?:razz: giati protaprilia oloi to mirizontai eukola.. re to topic exei 5.700 emfaniseis apo xthes?? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Kala exei katantisei sirial kanonika etsi? Ta post peftoun vroxi!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 ουφ! μολις ξεμπέρδεψα απο ενα περίεργο τύπο με μαύρα που μου την επεσε... Ευτυχως κουβαλάω και κανα σπαθάκι μαζι... Λοιπον σοβαρά (; τωρα, δείτε και αυτην εδω τη σημαντική λεπτομέρεια: Τα monitor ειναι CRT. Τα crt μονιτορ δεν γεμίζουν ολη την επιφάνεια τους, παρα αφήνουν 4-10χιλ μαύρο πλαίσιο ανάλογα το μοντέλο του καθ. σωλήνα. Η Philips 107b που εχω στη δική μου φωτο λεει πως ειναι XSpace technology (μοντέλο του 1999 βέβαια...) και ειναι απο αυτες που αφηνουν το μικρότερο περιθώριο. Η εικονα εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=408&stc=1 Εμένα μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkokki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Καταρχάς και μόνο οτι υπάρχουν ΔΙΑΦΟΡΕΣ ανάμεσα στις φωτό, βρωμάει. Ο φίλος είπε οτι έχει ΕΝΑ τέτοιο cd, οχι 2-3, οπότε οι διαφορές ανάμεσα στις φωτό δεν δικαιολογούνται.Και δεν μιλάω για διαφορές αντανακλάσεων, αλλά για διαφορές σχεδιασμού πάνω στο cd (δείτε το προηγούμενο post μου). Παντως αλήθεια ή οχι, το διασκεδάζω.Να δούμε την λύση του μυστηρίου. EDITED:red σε αυτό δεν εχεις δίκιο.Στην δικιά μου SONY(F520), γεμίζει ολόκληρο το πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 χαχα πολυ πλακα λεμε... johnkokki ειχα ανεβάσει νωρίτερα αυτο εδω: http://server2.uploadit.org/files/red300-fakediscs.jpg ισως καποια παιδια να ειδαν αυτο πρωτα γι'αυτο δεν απαντησαν στην σωστη παρατήρησή σου. Και οι αντανακλάσεις ειναι μέσα, γιατι αρχικα υποστηρίχθηκε η αυθεντικότητα της 1ης φωτο απο τις αντανακλάσεις του πληκτρολογίου πάνω στο cd(και του ...τοίχου βεβαιως!) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΝ !! ενα φίδι ...... Πατερ να ζητήσω απο τώρα συγχώρεση ή να περιμένω τον Μεγακλη Βιντιάδη να ποστάρει το video; Για το μονιτορ ...Eizo... εισαι κλάσεις παραπάνω τι να σου πω ισως, παντως απ'οτι τεχνικό ξέρω κι αποτι βλεπω στα χαρακτηριστικά της: Active Display Size 318 mm (H) x 238 mm (V) / 12.5" (H) x 9.4" (V) // Viewable Image Size Diagonal: 397 mm / 15.6" ---- αλλο το active , αλλο το viewable Μη κοιτας καθετα γιατι κρυβουν τα πλαστικά της, απο το πλαι φαινεται ποσο "χάνει" ... offtopic βγηκαμεεεεεε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thcp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Είμαστε σοβαροί; Λέω, είμαστε σοβαροί; Στοίχημα, οποιος γουστάρει, ότι το thread αυτό είναι μόνο για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που κάνουν οι ανθρωπολόγοι, κοινονιολόγοι κτλ. Καλά, μετά τη φάση με τα διάφορα site " διαθέτουμε βίσματα στο δημόσιο" θέλει και πολύ μυαλό να σκαρφιστεί κάποιος μια τέτοια πλάκα; Πλάκα ή έρευνα... Βέβαια από τον κανόνα δεν ξεφεύγω και εγώ, δίνοντας σημασία στο θέμα, το οποίο μπορώ να παραδεχτώ ότι με διασκέδασε αρκετά... Panospc: respect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Εγώ παντώς επιμένω και θα στείλω και άλλες φωτογραφίες και βίντεο δεν τα παρατάω μάγκες έτσι. Σε λίγο θα πιστέψω και εγώ ο ίδιος πως είναι fake :smile: Πάντως απ' ότι βλέπω το δούλεμα πέφτει σύννεφο :? Τουλάχιστον το διασκεδάζετε... Α! και κάτι άλλο αν ήταν μοντάζ δεν θα χρησημοποιούσα το photoshop έχω φτιάξει δικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας το Pix-Edit (Τι σκατά προγραμματιστής είμαι ) άλλα είναι μόνο για προσωπική χρήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
code19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 kala...i defteri pic einai treliiiiiiii moufa...oute sto money for nothing ton dire straits den tha ginotane pistefti re panos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaDouViRuS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Α! και κάτι άλλο αν ήταν μοντάζ δεν θα χρησιμοποιούσα το photoshop έχω φτιάξει δικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας το Pix-Edit panospc έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις το photoshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delis7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 sorry alla to tiposa k to metrao k to xanametrao k i tripa stin proti foto den einai oute kan sti mesi tou cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Telika to apofasisa. Nai einai moufa. Oi foto einai apotelesma montaz. An ontws exw dikio omws, to erwthma einai giati egine olh auth h istoria????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Meta pou tha lisoume afto to mistiro den linoume kai to Kipriako??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merlin_o_magos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Just for fun mallon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 panospc , ο επεξεργαστής που έφτιαξες στα 8GHz μου φαίνεται δυσλειτουργεί. Λοιπόν, δεν σταματάει αυτή η ******* με αυτή την ******* thread? lock lock lock lock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Θέλουμε video !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.