Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό;

panospc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ουφ! μολις ξεμπέρδεψα απο ενα περίεργο τύπο με μαύρα που μου την επεσε...

starwars2.gif

Ευτυχως κουβαλάω και κανα σπαθάκι μαζι... :) Λοιπον σοβαρά (;;) τωρα, δείτε και αυτην εδω τη σημαντική λεπτομέρεια: Τα monitor ειναι CRT. Τα crt μονιτορ δεν γεμίζουν ολη την επιφάνεια τους, παρα αφήνουν 4-10χιλ μαύρο πλαίσιο ανάλογα το μοντέλο του καθ. σωλήνα. Η Philips 107b που εχω στη δική μου φωτο λεει πως ειναι XSpace technology (μοντέλο του 1999 βέβαια...) και ειναι απο αυτες που αφηνουν το μικρότερο περιθώριο. Η εικονα εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=408&stc=1

Εμένα μου φαίνεται magicien.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς και μόνο οτι υπάρχουν ΔΙΑΦΟΡΕΣ ανάμεσα στις φωτό, βρωμάει.

Ο φίλος είπε οτι έχει ΕΝΑ τέτοιο cd, οχι 2-3, οπότε οι διαφορές ανάμεσα στις φωτό δεν δικαιολογούνται.Και δεν μιλάω για διαφορές αντανακλάσεων, αλλά για διαφορές σχεδιασμού πάνω στο cd (δείτε το προηγούμενο post μου).

Παντως αλήθεια ή οχι, το διασκεδάζω.Να δούμε την λύση του μυστηρίου.

EDITED:red σε αυτό δεν εχεις δίκιο.Στην δικιά μου SONY(F520), γεμίζει ολόκληρο το πλαίσιο.

χαχα πολυ πλακα λεμε... johnkokki ειχα ανεβάσει νωρίτερα αυτο εδω: http://server2.uploadit.org/files/red300-fakediscs.jpg

ισως καποια παιδια να ειδαν αυτο πρωτα γι'αυτο δεν απαντησαν στην σωστη παρατήρησή σου. Και οι αντανακλάσεις ειναι μέσα, γιατι αρχικα υποστηρίχθηκε η αυθεντικότητα της 1ης φωτο απο τις αντανακλάσεις του πληκτρολογίου πάνω στο cd(και του ...τοίχου βεβαιως!)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΝ !! ενα φίδι ......

Πατερ να ζητήσω απο τώρα συγχώρεση ή να περιμένω τον Μεγακλη Βιντιάδη να ποστάρει το video;

Για το μονιτορ ...Eizo... εισαι κλάσεις παραπάνω τι να σου πω ισως, παντως απ'οτι τεχνικό ξέρω κι αποτι βλεπω στα χαρακτηριστικά της: Active Display Size 318 mm (H) x 238 mm (V) / 12.5" (H) x 9.4" (V) // Viewable Image Size Diagonal: 397 mm / 15.6" ---- αλλο το active , αλλο το viewable ;) Μη κοιτας καθετα γιατι κρυβουν τα πλαστικά της, απο το πλαι φαινεται ποσο "χάνει" ... offtopic βγηκαμεεεεεε....

Είμαστε σοβαροί; Λέω, είμαστε σοβαροί; Στοίχημα, οποιος γουστάρει, ότι το thread αυτό είναι μόνο για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που κάνουν οι ανθρωπολόγοι, κοινονιολόγοι κτλ. Καλά, μετά τη φάση με τα διάφορα site " διαθέτουμε βίσματα στο δημόσιο" θέλει και πολύ μυαλό να σκαρφιστεί κάποιος μια τέτοια πλάκα; Πλάκα ή έρευνα...

Βέβαια από τον κανόνα δεν ξεφεύγω και εγώ, δίνοντας σημασία στο θέμα, το οποίο μπορώ να παραδεχτώ ότι με διασκέδασε αρκετά...

Panospc: respect... :)

Εγώ παντώς επιμένω και θα στείλω και άλλες φωτογραφίες και βίντεο δεν τα παρατάω μάγκες έτσι. Σε λίγο θα πιστέψω και εγώ ο ίδιος πως είναι fake :smile: Πάντως απ' ότι βλέπω το δούλεμα πέφτει σύννεφο :? Τουλάχιστον το διασκεδάζετε...

Α! και κάτι άλλο αν ήταν μοντάζ δεν θα χρησημοποιούσα το photoshop έχω φτιάξει δικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας το Pix-Edit (Τι σκατά προγραμματιστής είμαι :) ) άλλα είναι μόνο για προσωπική χρήση :)

Α! και κάτι άλλο αν ήταν μοντάζ δεν θα χρησιμοποιούσα το photoshop έχω φτιάξει δικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας το Pix-Edit

panospc έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις το photoshop? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...