predator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 νομίζω παιδιά πως έχει παραγίνει το κακό. από την στιγμή που κλειδώθηκαν οι αγγελίες και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούμε να ανεβάζουμε την ίδια μας αγγελία γράφοντας απλά "up" κάποιοι users (ονόματα δεν λέω) βάζουν την ίδια αγγελία σχεδόν κάθε 2-3 μέρες ώστε να φαίνεται πάντα στην πρώτη σελίδα. είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για την ίδια αγγελία, αφού βάζουν τον ίδιο τίτλο και απλά κάνουν copy/paste το περιεχόμενο. έκανα ήδη report μερικές τέτοιες αγγελίες γιατί το θεωρώ κοροϊδία για τους άλλους. ας κάνει ο κάθε user ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ την κάθε αγγελία του και οποιος ενδιαφέρεται για το προϊόν θα το βρει κανοντας ένα search. αν στην πορεία υπάρχει κάποιο update (πχ εχω ενα αλλο προιον για πωληση) ας κανουν μια ξεχωριστη αγγελια ΜΟΝΟ για τα νεα προιοντα και οχι για αυτα που εχουν ηδη δημοσιευτει παλιοτερα! πχ αν θέλω να αγοράσω έναν επεξεργαστή pentium θα γράψω "pentium" στο search και θα τικαρω μονο το forum των αγγελιών. ασχέτως ποσο παλιά είναι η αγγελία , αν με συμφέρει η τιμή και δω ότι δεν έχει αναφερθεί ότι πουλήθηκε θα επικοινωνήσω με τον πωλητή. it's so simple. ας μην σκεφτόμαστε λοιπόν μονο την πάρτι μας και ας μην σπαμαρουμε το forum. ευχαριστώ
Mafia_Omerta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Όντως ρε παιδιά γιατί τις κάνατε έτσι; Πριν μπορούσαμε να ακούσουμε γνώμες και αν κάνουμε κάτι λάθος να μας διορθώνουν οι άλλοι τώρα όμως. Μαύρο σκοτάδι. Να μου το θυμηθείτε πως οι αρνητικές θα αυξηθούν γιατί με pm δεν δημοσιεύετε κάτι όταν πάει ο άλλος να μας κοροϊδέψει και έτσι δεν το αλλάζει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Το πρόβλημα έχει αναφερθεί πολλές φορές από το μέλος predator και έχει αντιμετωπιστεί. Παρακαλούμε, όταν θέλετε να αναφέρετε κάτι στους moderators ακολουθήστε μία εκ των δύο ακόλουθων οδών: α) πατάτε το κουμπάκι αναφοράς του μηνύματος >>> <<< που βρίσκεται κάτω από το nickname του μέλους που έχει γράψει το αναφερόμενο post. β) στέλνετε ένα pm σε κάποιον moderator ή στον administrator. Είναι άσκοπο το άνοιγμα topic ειδικά για τέτοιο θέμα αφού υπάρχουν οι δύο παραπάνω λύσεις. ΥΓ: Α ρε H9k,τι μας έκανες με τις Αγγελίες... Επαναλαμβάνομαι αλλά μ'αρέσει: Χεχεχε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.