AzmoDeus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 me thn idia logiki Lunatic opoios den exei toulaxiston ena Ultima sto top5 einai asxetos 8op
LuNaTiC Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 to ultima einai ontos poly kalo alla exei idieterotites kai den einai prosito se olous opos xereis...
AzmoDeus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 to kssero Lunatic alla den payei na einai apo ta koryfaia rpg gia pc dystixos ta mona pou exo paiksei apo thn seira einai ta 2 Ultima underworld isos otan vro na asxolitho me to thriliko Ultima 8 kai meta me to 9
LuNaTiC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 idieterotites??? xmmm rota kapoion pou pezei kai tha sou pei
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Εγώ έχω παίξει τα πιο πολλά της σειράς και δε βλέπω καμία ιδιαιτερότητα.
stelpap14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 1. τα περισσόταρα από τα παιχνίδια τα οποία πολλοί από εσας ψηφίσατε μόνο rpg που δεν είναι....π.χ το diablo ή το dungeon siege είναι action παιχνιδια. rpg ονομαζονται τα παιχνίδια στα οποία παίζεισ ρόλους, ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες d&d. 2. κατά την ταπεινή άποψη μακράν τα καλύτερα είναι 1)baldrus gate 2)neverwinter nights 3)icewind dale
privateer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Einai action RPG kai exoun kai ayta tous fans tous.
MaTrOx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Όλα νεούδια είστε εδώ μέσα - Eye of the Beholder series - M&M VI Απλά δεν συγκρίνονται. Και φυσικά μιλάμε σε σχέση με την εποχή που βγήκαν γιατί αν πας να παίξεις Beholder τώρα θα ξεράσεις! Τελευταία μου άρεσαν πολύ τα: - NeverWinter Nights - Wizardry 8
opstic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 An kai einai diskolo na peis alla sigoura eye of the beholder itane korifi gia tin epoxi sigoura tha po oti ta kalitera einai baldurs gate 1 kai 2 Icewind Dale 1 kai 2 Diablo 1 kai 2 kai expnasion kai fiskiotata i apotheosi Neverwinter
pios? Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 1. Diablo I 2. Diablo II 3. Darkstone kai 4o kai 5o den xerw mallon to xaaaoos apo edw kai katw!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Θα συμφωνήσω με την άποψη που εξέφρασε ο Lunatic στις αρχές. Όποιος δεν έχει μεσα στην 5άδα το FFVII και ένα Zelda, έχει χάσει ένα μέγαλο μέρος της μαγείας που αποπνέουν τα RPG. Υπήρξα κάτοχος κονσολών για μια δεκαετία, και τώρα χρήστης PC και gamer τα τελευταία 3 χρόνια, οπότε έχω μια εμπειρία πάνω στο θέμα. Επίσης, διαφωνώ με το να ονοματίζουμε RPG - αν και μάλλον είναι θέμα άλλου thread - παιχνίδια όπως το Diablo (μην παραξηγηθώ, τα παίζω μανιωδώς) ή αυτά που ακολουθούν κανόνες d&d. Το RPG το αυθεντικό, κατά κύριο λόγο, προέρχεται από την Ιαπωνία και έχει ένα σκεπτικό που τα Final Fantasy υλοποιήσαν με τον καλύτερο τρόπο. My opinion...
LuNaTiC Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Sostos o pextis.... Ti gamARA itan auto to Zelda kai to Secret of mana re sy.... gia to ff ti na poume ase... to icq mou einai 3681497 tha xaro na ta leme bro...
Γηρυόνης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγώ για τα Ultima, το Dark Age of Camelot και το Baldur's Gate. Όποιος δεν τα έχει στην πρώτη τριάδα έχει χάσει το σημαντικότερο τμήμα του RP. Ο καθένας έχει σχηματίσει γνώμη για κάποια παιγνίδια αναλόγως με το πόσο πολύ του αρέσουνε και τις εποχές που του θυμίζουνε (π.χ. το Ultima για εμένα είναι κορυφαία γιατί είναι και το πρώτο που έπαιξα ποτέ όταν ήμουνα πιτσιρικάς... θυμάμαι σε ένα Apple μηχάνημα). Όσο για το διαχωρισμό RPG και D&D είναι πολύ λεπτή η γραμμή που τα χωρίζει (αν υπάρχει διαχωρισμός) αφού τα RPG ακολουθούνε κανόνες D&D και βουστροφηδόν. ʼλλως τε τo D&D *είναι* RPG παιγνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.