doc1000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Σας έχει τύχει να σβήσετε κάποια GBytes για να εξοικονομήσετε χώρο στο δίσκο και παρ' όλα αυτά ο χώρος να μην αποδευσμεύεται?... Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου συμβαίνει συχνά και μετά σε ανύποπτο χρόνο βλέπω και να απελευθερώνεται ο χώρος στο δίσκο αφού σβήσω και κάποια άλλα...
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 NORTON PROTECTED RECYCLE BIN ή κάποιο παρόμοιο υποπρόγραμμα...
doc1000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 οντως έχω το norton recycle bin αλλα και που το απανεργοποίησα πάλι δεν μου γύρισε πίσω τα GBytes... Πάντως σβήνοντας κάποια νέα αρχεία σήμερα επιτέλους μου έδωσε πίσω κάποια GBytes...
parisb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Ontws opws eipan kai ta alla paidia mallon o Norton sou kanei ta kolpakia. Energopoihse to norton recycle bin, deksi klik digrafh arxeiwn wste na svhstoun oti exoun meinei kai meta apenergopoihse ton gia na exeis to default bin twn windows. An ayto den sou doulevei emfanise ta kryfa arxeia, vres to fakelo tou norton bin kai svhsta xeirokinhta.
polidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 eki eine ta arxeia sou min anxonese. pane sto norton recycle bin------>properties----->Norton protection----->Empty protected files. Kai parta to kefali .Den tha to pistepseis ti prama krataei eki o Nortonas
doc1000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Λύθηκε το πρόβλημα όπως ακριβώς το αναλύσατε parisb και polidis. Ευχαριστω πολύ παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.