Mafia_Omerta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 GIGABYTE GA-K8NXP SLI RETAIL Αυτή είναι η Motherboard GIGABYTE RADEON X600PRO 128MB Αυτή η κάρτα γραφικών κάνει; Το λέω γιατί σε άλλο topic μου είπαν πως παίρνει μια διπλή κάρτα γραφικών και δεν ξέρω αν κάνει αυτή.
Angeldust Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Αν την βάλεις μόνη της, φυσικά την δέχεται. PCIe είναι. Αν θελήσεις όμως αργότερα να προσθέσεις και μια δεύτερη δε θα μπορείς. Καλύτερα κοίτα προς nVidia μεριά..
Mafia_Omerta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δύσκολα τα πράγματα. Εγώ λέω να κοιτάξω προς άλλη μητρική.
Mafia_Omerta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 γιατί αφού δεν παίρνει τις μονές PCI-E και θέλει διπλές, σαφώς οι διπλές θα είναι και ακριβότερες δεν με παίρνει η τσέπη μου. Αν και δεν είναι σίγουρο αν πάρω μητρική γιατί μπορεί αύριο το e-shop να έχει την μητρική μου και να μου την στείλει. Αν δεν τους την φέρουν μου είπαν πως γίνετε και επιστροφή χρημάτων και γι' αυτό ψάχνω μητρική. Αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο μέχρι 200 ευρώ καλός. Πάντα της GigaByte όμως. Αν μπορείτε κάτι σε Nforce 3 γιατί έχω κάρτα γραφικών AGP. Ξέρω ότι η παραπάνω είναι Nforce 4 αλλά πίστευα πως θα την πουλούσα, αλλά από ότι φαίνεται όλοι κυνηγάνε τα μεγάλα.
billpeppas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δεν κατάλαβες. Παίρνει οποιαδήποτε κάρτα γραφικών PCI Express. Απλά αν θες 2 κάρτες γραφικών ταυτόχρονα [ SLI ] , πρέπει να το υποστηρίζουν οι κάρτες [ αυτή την στιγμή μόνο οι nVIDIA PCI Express VGAs ]. Μπορείς κανονικότατα να βάλεις την VGA που έχεις στο link.
Mafia_Omerta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Αααααααααααααααααααα. ΟΚ Τώρα κατάλαβα. Danke
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.