Ailuros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Σιγουρα αλλα μη ξεχνας οτι αν παιζει στην ιδια τιμη με 6600GT η ΑΤΙ δεν καταλαμβανει 2 slots και δεν υπερθερμενεται τοσο. Οι NV43 dual slot από πότε; Τουλάχιστον οι NV43 & R410 που έχω δει ως τώρα έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 apla kapoies nvidia pragmati epianan dio slots i kathe mia kai pera apo auto epernan kai merika montela 1 i 2 epipleon kalodia reumata.auto gia ta dio slots de einai problima.exi ipologisthei sta mobo i apostasi.gia to reuma ena 450 mesa sto nero min po parapano na ise sigouro.i ati exoun kaliteres thermokrasies pragmati kai ligoteri katanalosi kai pio ftini timoula.tora gia ta slots siga les kai kaneis tha balei 10 pci.ase pou kai oi pci ligostepsan opote ...
apocalypse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Οι ATI έχουν ελάχιστα χαμηλώτερη κατανάλωση από τις αντίστοιχες nvidia. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce6600gt-oc_3.html Η μόνη παραξενιά είναι οτι οι nvidia τραβάνε περισσότερο ρεύμα από την +12V , οπότε στα ίδια watt , είναι πιο βαριές για το τροφοδοτικό. Η περίεργη περίπτωση είναι η 6600GT που καίει σχεδόν σαν 6800GT. Πάντως δεν έχω δει αντίστοιχη μέτρηση σε X700. Οι καλύτερες θερμοκρασίες είναι θέμα κατασκευαστή. Όσοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τις reference ψύκτρες τις ATI μόνο καλές θερμοκρασίες δεν έχουν. Η ψύκτρα που είχε η MSI 6800 μου (όχι reference) είναι περίπου διπλάσια από την reference της X800XTPE , παρότι η 6800 είναι πολύ πιο κρύα.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 sosta .kathe kataskeuastis bazei to idio chipaki px fx 5200 alla psiktra o kathenas oti thelei.aloi megali aloui mikroi alloi me fan alloi xoris.exo 2 kai ge force 2 tis msi xoris kan psiktra.aporo pos den mpire fotia.64 mb itan kiolas.mx 100/200 opos tin elege.200ara itan apo oti thimame.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.