Προς το περιεχόμενο

game san to silent hill 4

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
osa ipate den einai gia pc ..................................

Κάνεις λάθος, το Οbscure υπάρχει. 29-03-2005 βγαίνει. Τώρα αν θες να πάρεις μια ιδέα κατέβασε το demo από εδώ αλλά θέλει register

http://www.gamespot.com/pc/action/obscure/index.html.

Εγώ το κατέβασα, θα παίξω σήμερα και θα σου πω εντυπώσεις.

Δημοσ.

To Οbscure το εχω δει σε κατι βιντεακια και τα γραφικα ειναι για γελια αμα τα συγκρινεις με αλλα παιχνδια του ειδους του οπως silent hill kai resident evil. Για gameplay δε ξερω ομως.

Δημοσ.

Επ' ευκαιρίας -μιας και το θυμήθηκα- η ουσία του να παίζεις το 'Silent Hill' δεν βρίσκεται μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή, αλλά στο playstation. Όταν έχεις ενεργοποιήσει την δόνηση στο χειριστήριο, είναι απίστευτο να καταλαβαίνεις το καρδιοχτύπι του ήρωα και την αγωνία μέσα στην όλη σκοτεινή και μυστήρια ατμόσφαιρα!

Δημοσ.

Βρε παιδιά για ατμόσφαιρα μίλησα. Σαφώς και το Suffering δεν είναι το ίδιο με Silent Hill όσον αφορά το gameplay. Παρ' όλο που είναι shoot em up, έζησα πολλές στιγμές αγωνίας. Άλλωστε αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Δημοσ.

To obscure το έπαιξα για 5 λεπτά όσο ήταν και το demo του. Απαίσια γραφικά, το gameplay δεν με χάλασε αλλά ούτε και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Ο χειρισμός άθλιος. Για την κίνηση χρησιμοποιείς τα πλήκτρα W,A,S και D και το mouse δεν χρειαζεται.

Δημοσ.

Γιατί χρησιμοποιείς μόνο το αριστερό χέρι, με το δεξί νομίζω ότι πατάς μόνο το enter. Eμένα δεν με βόλεψε. Στo demo δεν έχεις επιλογή για joypad.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...