cronos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2002 Έχω έναν Κ6ΙΙ 500-άρι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν πάω να παίξω παλιά dos-άδικα παιχνίδια μου βγάζει πρόβλημα με την μνήμη. Επανεκκινώ τον υπολογιστή σε dos αλλά το πρόβλημα δεν διωρθώνεται. Ξέρεις κανείς τί γίνεται;
Nemo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 mporeis na gineis poio sygkekrimenos ? ta paixnidia ta trexeis mesa apo nature dos i apo to dos ton windows ,windows?98se,2000,me,xp? vgazei panta to idio minima ,symvainei se ola ta paixnidia ? poio minima/ta lathous einai ayto?
cronos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Ναι δίκιο έχεις έπρεπε να γίνει πιό συγκεκριμένος. Έχω το win 98SE. Συνήθως τρέχω τα παιχνίδια μέσα από τα windows. Έχω δοκιμάσει να κάνω restart σε ms-dos mode αλλά πάλι έχει πρόβλημα. Αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι το μήνυμα αλλά μου λέει ότι δεν του φτάνει η μνήμη. Μερικά παιχνίδια στο παρελθόν έτρεχαν κανονικά αλλά ούτε αυτά τρέχουν πλέον. Τέλος κάποια από τα παιχνίδια τα οποία είχα δοκιμάσει να τρέξω σε καθαρό σύστημα πάλι δεν έτρεχαν. Είναι γεγονός ότι το σύτημα είναι λίγο φορτωμένο. Λές να φταίει αυτό;
Nemo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 an to provlima einai stin convertional/symvatikh mnimi (prota 640kb) lynete eite me bootdisk /disketa ekkinisis pou tha ftiaxeis tha fortonei ta apariatita eite me klik sto *.exe arxeio toy paixnidioy ,idiotites apo tis karteles dialexe mnimi ,kai meta dokimase diaforetikes rythmiseis stin symvatikh mnimi,conventional ..... pantos anefere prota akrivos to minima lathous kai an einai panta to idio se kathe efarmogi poy theleis na ekteleseis ....................... giati oi dos efarmoges mpori na min trexoun gia polloys logous fat16............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.