Προς το περιεχόμενο

Περί σκληρού ο λόγος....

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω WIN XP και δύο σκληρούς συνδεδεμένους σε ide 0 και ide 1.

Το ερώτημα είναι αν μπορώ να έχω μόνο εγώ τον έλεγχο του 2ου σκληρού και όταν συνδέονται άλλοι χρήστες να τους απαγορεύει την είσοδο στον σκληρό ή να μην φαίνεται καθόλου σε αυτούς.

Thanks

Δημοσ.

Εφ όσον ο δίσκος σου είναι NTFS το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις policy στα permissions για κάθε χρήστη κάνοντας δεξί κλικ στο partition του δίσκου --> properties --> security. Και όλα θα είναι μια χαρά..

Δημοσ.
Εφ όσον ο δίσκος σου είναι NTFS το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις policy στα permissions για κάθε χρήστη κάνοντας δεξί κλικ στο partition του δίσκου --> properties --> security. Και όλα θα είναι μια χαρά..

Παιδιά λίγη βοήθεια...

Πώς θα πάω στα παραπάνω ? (έχω Eλλ. Winx p)

Πηγαίνω με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του σκληρού επιλέγω κοινή χρήση αλλά μετα?.....

Δημοσ.
Παιδιά λίγη βοήθεια...

Πώς θα πάω στα παραπάνω ? (έχω Eλλ. Winx p)

Πηγαίνω με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του σκληρού επιλέγω κοινή χρήση αλλά μετα?.....

Πρεπει να πας πρωτα, Ο Υπολογιστης μου\Εργαλεια\Επιλογες Φακελων\Προβολη και να απενεργοποιησεις το κουτι που λεει "χρηση απλης κοινης χρηση και αρχειων(συνησταται)"

Μετα με δεξι στο δισκο αριστερο στις ιδιοτητες, πας στην καρτελα "ασφαλεια" και απο ΄κει ρυθμιζεις τα δικαιωματα του καθε χρηστη στο συγκεκριμενο δισκο.

Δημοσ.
Πρεπει να πας πρωτα' date=' Ο Υπολογιστης μου\Εργαλεια\Επιλογες Φακελων\Προβολη και να απενεργοποιησεις το κουτι που λεει "χρηση απλης κοινης χρηση και αρχειων(συνησταται)"

Μετα με δεξι στο δισκο αριστερο στις ιδιοτητες, πας στην καρτελα "ασφαλεια" και απο ΄κει ρυθμιζεις τα δικαιωματα του καθε χρηστη στο συγκεκριμενο δισκο.[/quote']

Sorry αλλά η επιλογή αυτή δεν υπάρχει πουθενά !

Μήπως υπάρχει μόνο στα Win XP Pro?

Thanks anyway!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...