likoyrgos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Εχω WIN XP και δύο σκληρούς συνδεδεμένους σε ide 0 και ide 1. Το ερώτημα είναι αν μπορώ να έχω μόνο εγώ τον έλεγχο του 2ου σκληρού και όταν συνδέονται άλλοι χρήστες να τους απαγορεύει την είσοδο στον σκληρό ή να μην φαίνεται καθόλου σε αυτούς. Thanks
Ingenius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Εφ όσον ο δίσκος σου είναι NTFS το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις policy στα permissions για κάθε χρήστη κάνοντας δεξί κλικ στο partition του δίσκου --> properties --> security. Και όλα θα είναι μια χαρά..
likoyrgos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Thanks!! Αν και είναι σε FAT μπορώ να τον μετατρέψω σε NTFS!
likoyrgos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Εφ όσον ο δίσκος σου είναι NTFS το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις policy στα permissions για κάθε χρήστη κάνοντας δεξί κλικ στο partition του δίσκου --> properties --> security. Και όλα θα είναι μια χαρά.. Παιδιά λίγη βοήθεια... Πώς θα πάω στα παραπάνω ? (έχω Eλλ. Winx p) Πηγαίνω με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του σκληρού επιλέγω κοινή χρήση αλλά μετα?.....
freskas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Παιδιά λίγη βοήθεια...Πώς θα πάω στα παραπάνω ? (έχω Eλλ. Winx p) Πηγαίνω με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του σκληρού επιλέγω κοινή χρήση αλλά μετα?..... Πρεπει να πας πρωτα, Ο Υπολογιστης μου\Εργαλεια\Επιλογες Φακελων\Προβολη και να απενεργοποιησεις το κουτι που λεει "χρηση απλης κοινης χρηση και αρχειων(συνησταται)" Μετα με δεξι στο δισκο αριστερο στις ιδιοτητες, πας στην καρτελα "ασφαλεια" και απο ΄κει ρυθμιζεις τα δικαιωματα του καθε χρηστη στο συγκεκριμενο δισκο.
likoyrgos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Πρεπει να πας πρωτα' date=' Ο Υπολογιστης μου\Εργαλεια\Επιλογες Φακελων\Προβολη και να απενεργοποιησεις το κουτι που λεει "χρηση απλης κοινης χρηση και αρχειων(συνησταται)"Μετα με δεξι στο δισκο αριστερο στις ιδιοτητες, πας στην καρτελα "ασφαλεια" και απο ΄κει ρυθμιζεις τα δικαιωματα του καθε χρηστη στο συγκεκριμενο δισκο.[/quote'] Sorry αλλά η επιλογή αυτή δεν υπάρχει πουθενά ! Μήπως υπάρχει μόνο στα Win XP Pro? Thanks anyway!
likoyrgos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά?
freskas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ωπ! Δεν το ξερα Με pro ειμαι 'γω Λιγο ακυρο να μην υπαρχει στα home παντως. Τι να πεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.