Προς το περιεχόμενο

Οποιος το βρει αυτό....

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας .

Εχω win xp και ένα σύστημα με δύο σκληρούς καθώς και έναν usb σκληρό εξωτερικό.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα κάθε φορά που αποθηκεύεται κάτι στον πρώτο σκληρό να αποθηκεύεται ταυτόχρονα και στον δεύτερο ή στον usb σκληρό.

Ξέρω οτι κάτι τέτοι μπορεί να γίνει με raid αλλά δυστιχώς δεν έχω raid controller.

Είχα ακούσει οτι υπάρχει ένα πρόγραμμα autosave που κάνει κατι τέτοιο.

Το έχει ψάξει κανείς ? καμμία ιδέα ?

Thanks εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κάποιο backup πρόγραμμα δεν σου κάνει? Πχ Vice versa και κάνεις mirror φακέλους ή και δίσκους. Βέβαια δεν είναι αυτόματο αλλά πατάς 1 κουμπί :P

Δημοσ.
Κάποιο backup πρόγραμμα δεν σου κάνει? Πχ Vice versa και κάνεις mirror φακέλους ή και δίσκους. Βέβαια δεν είναι αυτόματο αλλά πατάς 1 κουμπί :P

Γνωρίζεις αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθηκεύει σε normal μορφή ή σε μορφή που μόνο με την βοήθεια του συγκεκριμένου προγράμματος μπορούν να ξαναδιαβαστούν ;

Δημοσ.
Γνωρίζεις αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθηκεύει σε normal μορφή ή σε μορφή που μόνο με την βοήθεια του συγκεκριμένου προγράμματος μπορούν να ξαναδιαβαστούν ;

Δεν κάνει τίποτα περίεργο. Του δίνεις 2 φακέλους ή σκληρούς και του λες είτε να κάνει ακριβές αντίγραφο, είτε να αντιγράψει μόνο τα επιπλέον από το source στο destination και διάφορα άλλα τέτοια. Στην ουσία κάνει copy-paste τα αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...