laptopmaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Παιδες είμαι μεταξύ των εξής φορητών: 1. Fuzitsu Siemens Amilo A 1630 με Athlon64 3700+/1024RAM/80GB/ATI 9700 και 2. HP NX 9010 Hi performance με Athlon64 3700+/1024RAM/80GB/αλλά αντι για ATI 9700 έχει nvidia 320 Go και είναι καμμια διακοσαριά ευρώ φθηνότερος Θ'ελω την γνώμη σας, και please μη μου αναφέρετε κανα centrino εχω ήδη to Vaio S2XP και είναι μάπα.... To πρώτο φορητό το βρίσκω 1750 με φ.π.α και το δεύτερο 1550 με φ.π.α εσείς τι λέτε?
klapanaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 An den se xalaei h diafora sta lefta pare ton Fujitsu xwris deuterh skepsh (poly anwteros kata thn gnwmh mou)
freenet Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μπορείς να μου πεις πού βρήκες το siemens A1630 με 1024ΜΒ RΑΜ ? Έχεις κανένα λινκ για αυτό? Την έξτρα μνήμη (λέω έξτρα γιατί όπου το βρήκα έλεγε για 512ΜΒ) την βάζεις με την αγορά και αν το ζητήσεις η εγγύηση χάνεται?
androu Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Και για τον 7405 λένε παντού οτι εχει 256 και 40 σκληρό και εχει (ο δικός μου) 512 και 60
The Crow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Θ'ελω την γνώμη σας' date=' και please μη μου αναφέρετε κανα centrino εχω ήδη to Vaio S2XP και είναι μάπα.... [/quote'] Μάπα!!!!:shock:Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα μας λες και μας;;
The Crow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Άμα είσαι laptop maniac όπως μας λες πάρε αυτό να τελειώνεις: http://www.go-l.com/laptops/hollywood_gold64/features/index.htm Αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε για τα Sony Vaio!!
theobabis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 The Crow, αν και ειμαι σιγουρος οτι το ανεφερες ως ακραιο παραδειγμα, επετρεψε μου να παραθεσω τα παρακατω, στη περιπτωση που ο φιλος μας σε παρει κατα λαθος στα σοβαρα http://notebookforums.com/showthread.php?t=23521&page=1&highlight=Leibermann http://www.resellerratings.com/seller7140.html Tο ειρωνικο παντως ειναι οτι αυτο που προτινεις ειναι μορφης oem laptop σαν αυτα που φερνει το πλαισιο και τα οποια αμφισβητουσες σε παλιοτερο post. Yπαρχουν πολυ ποιο αξιοπιστα μαγαζια απο το συγκεκριμενο για να αγορασεις παρομοιο laptop απο america.
The Crow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο laptop πιο πολύ γιατί έμεινα έκπληκτος όταν είδα τον laptopmaniac να κατηγορεί τα Sony Vaio και ιδίως τα Centrino!!Εγώ ποτέ δε θα αγόραζα ένα τέτοιο laptop πρώτον γιατί θα αξίζει μια περιουσία και δεύτερον δε θα αντέχει παραπάνω από 1 ώρα συνεχούς λειτουργίας!!Άλλωστε είχα όπως είπες μιλήσει και σε προηγούμενο topic για τα oem!Αν και αυτό δε θα έλεγα ότι είναι σαν τα oem του Πλαισίου!:wink:
theobabis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Ειναι μονο η επομενη γενια, οπως ειναι λογικο μιας και ειναι στην αμερικη Οσο για prob με θερμοκρασιες μη βαζεις το χερι σου στη φωτια
The Crow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Οσο για prob με θερμοκρασιες μη βαζεις το χερι σου στη φωτια Γιατί το λες αυτό;;;
naftis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Προτείνω siemens. και γιά έναν ακόμη λόγο. Έχει πανευρωπαική εγγύηση 2 χρόνια. Έχω το amilo d 7850. Το αγόρασα Ελλάδα, μου χαλασε στο UK. Ήλθαν μου το πήραν το έφτιαξαν και το επέστρεψαν με 0 έξοδα. Προσέχω το after sales service γιατί αυτά τα @α@ημένα παρουσιάζουν συχνά προβλήματα, στατιστικά μιλάω και στην αρχή της χρήσης. Πάντως όποιο και να πάρεις τελικά, πριν πας στο ταμείο, δοκιμασέ το και κοίτα και γιά καμένα Pixel στην οθόνη. Στο UK υπήρχαν πολλά καινούργια laptop συναδέλφων με διάφορα προβλήματα. Χαιρετισμούς Ναύτης.
theobabis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 The Crow, η προσωπικη εμπειρια σε καλυπτει? Ζεσταινεται ναι, προβλημα ομως κανενα δεν εχει παρουσιασει αν και του εχω αλλαξει τη πιστη στον ενα χρονο που το εχω, σε παιχνιδια. laptopmaniac, αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα και γω να μαθω το λογο που δε σε καλυπτει το vaio.
palawiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Εγώ από siemens είχα 4 κινητά και το laptop που προτείνει ο laptomaniac όλα για τα μπάζα ήταν και πιο πολύ το laptop,πολύ ζεστό αν και με 2 ανεμιστήρες και η μπαταρία σε φουλ εργασία 40/50 λεπτά όσο είναι καινούργια,που και να παλιώσει,και σε οικονομία 2 με 2,5 ώρες και από επιδόσεις τι να πώ,το έστειλα χαλαρά πίσω να το πουλήσουν αλλού
The Crow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Κοίταξε να δεις theobabis εγώ το laptop το πήρα για δουλειά και όχι για να παίζω παιχνίδια!Παιχνίδια παίζω και στον σταθερό.Δε χρειαζόμουνα laptop για να παίζω!Τώρα αν ο laptopmaniac θεωρεί μάπα τα Sony Vaio και τους centrino επειδή δεν τον ικανοποιούν στα παιχνίδια τότε τι να πω!
theobabis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 The Crow Τα παιχνιδια τα εφερα απλα ως παραγειγμα για να δειξω οτι ακομη και αν ζεστενεται δε παρουσιαζει προβληματα. Αν ειχα αλλη διαδικασια που να στρεσαρε το laptop ισως ανεφερα εκεινη. Δε νομιζω ο φιλος μας εκανε καποια αναφορα σε παιχνιδια, ακομη. laptopmaniac τσεκαρε το παρακατω, ισως σε ενδιαφερει. http://www.skroutz.gr/search.php?keyword=amilo+1630&searchkey=Skroutz+IT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.