Dj_Grego Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Apla... http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2 Vevaia dn nomizw pws peftei logos gia overclock, isws na mhn yfistatai kan...
cy{B}er Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Kalo gia tous anapofasistous...kai isws mia texnologia pou mpwrei na xreisimopoihthei kai apo alles etairies.
dpolal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Πάντως εμένα όλα αυτά μου φαίνονται ωραία αλλα πιστεύω ότι βασίζονται σε συμβιβασμούς επί συμβιβασμών προκειμένου να πετύχουν 100% συμβατότητα και λειτουργικότητα...
Narayan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Είναι εντυπωσιακό πάντως πως το board διαθέτει δύο διαφορετικά Northbridge και καταφέρνει ωστόσο να διατηρήσει το κόστος σε χαμηλά (για τα στάνταρ των Intel boards) επίπεδα... έχει κι ενδιαφέρον, είναι το πρώτο μετά από 5 χρόνια διαχωρισμού που δέχεται και τις δύο πλατφόρμες, και το πρώτο μετά από 10 χρόνια και βάλε που δέχεται επεξεργαστή σε riser card!
retzosd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Έξυπνη ιδέα αλλά το αγοραστικό κοινό θα ανταποκριθεί και ακριβώς ποιο είναι το αγοραστικό κοινό αυτής της motherboard?
Aias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μακρυα απο τετοιες λυσεις ιδιαιτερα αν η υλοποιηση γινεται απο την SiS.
Dj_Grego Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Paidia dn einai gia emas.! Apla an kapoion dn ton endiaferoun oi apodoseis kai xrhshmopoiei mono internet kai word ktl dn tha exei problhma kai epishs tha einai kai poly leitourgiko. Dn tha exei stereotypa ktl...
vlachaquito Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 vasika an katalava kala einai gia kapoion o opoios pernaei apo intel se amd kai toumpalhn,dld den mpainoun & oi 2 kartes mazi..vasika gia logous oikonomias...
pseira Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Εννοείται δε μπαίνουν ταυχτόχρονα και οι 2 επεξεργαστές..Δεν νομίζω να χωράει 2 γομάρια ψύχτρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.