Προς το περιεχόμενο

Αντίστοιχο 'Line in' για laptop;

leonidas112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα για μετατροπή εικόνας (από TV/βίντεο) αλλά επειδή το χρησιμοποιώ σε φορητό Η/Υ, δεν μπορώ να κάνω capture σωστό του ήχου αφού έχω μόνο είσοδο μικροφώνου. Η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη και δεν έχει 'line in' εξωτερικό όπως είναι συνηθισμένο.

Πως θα γινόταν να υποκαταστήσω αυτό το 'line in'? Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια μόντα, αλλά μου φαίνεται ότι δε γίνεται. Αν και τα μυαλά του insomnia.gr δε βγάλουν τίποτα, τότε πάω για εφαρμογή σε PC.

Δημοσ.

Μόνο από το μικρόφωνο με πολύ προσεκτικές ρυθμίσεις για να μην σου κάψει τίποτα...

Ρύθμισε την ένταση του μικροφώνου στο ελάχιστο και δοκίμασε...

Αν δεν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα τότε ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι εκεί που θέλεις.

Δημοσ.

dpolal2, το έκανα αυτό με τη αυξομείωση της έντασης του μικροφώνου, όμως δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Για να κάνει capture αξιοπρεπή ήχο, η ένταση θα πρέπει να είναι στο μέγιστο, και η ποιότητα είναι χειρότερη και από σταθμό AM στο ράδιο!

Δημοσ.

Πρόσεχε γιατί το μικρόφωνο δεν έχει τους ίδιους ακροδέκτες με το line in. Μην κάνεις ζημιά στην κάρτα ήχου του φορητού σου. Τροποποίησε ανάλογα το βίσμα-καρφί που βάζεις στην υποδοχή.

Μπορείς να πετύχεις εγγραφές ήχου αλλά η ποιότητα δεν θα είναι και η καλύτερη. Επίσης δεν γίνεται να γράψεις στερεοφωνικά.

Δημοσ.

Τότε η μόνη λύση που βλέπω είναι να πάρεις μια εξωτερική κάρτα ήχου (usb) όπου να έχει όλες τις απαραίτητες εισόδους/εξόδους για να κάνεις την δουλειά σου...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, λέτε γι' αυτό να έχει γίνει κάτι που μου έχει σπάσει τα νεύρα:

Όσο ανοίγω την ένταση του ήχου τόσο αρχίζει να μικροφωνίζει το laptop, σε σημείο που να μην μπορείς να ακούσεις τίποτα!

<quote>Τότε η μόνη λύση που βλέπω είναι να πάρεις μια εξωτερική κάρτα ήχου (usb)</quote>

Σε τι τιμές παίζουν αυτές;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...