perrys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι μια λύση για τον επεξεργαστή μου και είμαι ανάμεσα σε αυτές της ψύκτρες. Thermalright XP-120 - Thermalright XP-90 αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι η Thermalright XP-120 εκεί που λέει Motherboard compatibility information στο motherboard το δικό μου γράφει τα εξής ,( caps mechanically obstruct pipe slightly, cap tilting necessary) δηλαδή??? κάτι λέει να κουνήσω αλλά τι??και πόσο εύκολα γίνεται αυτό?? H να πάρω την Thermalright XP-90 και να τελειώνει το ζήτημα, έχουν τόση μεγάλη διαφορά στη απόδοση? και επειδή με βλέπω τελικά για XP-90 ποιος είναι ο καλύτερος ανεμηστήρας της αγοράς για να βάλω?? (εντός συνόρων ) Τό σύστημα μου φαίνεται στην υπογραφή.
georgeadams Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Εννοεί πως για να μπει η XP-120 θα πρέπει να σπρώξεις λίγο μερικούς πυκνωτές (αυτά τα κυλινδρικά όρθια πραγματάκια γύρω από τη θέση του επεξεργαστή). Δεν είναι δύσκολο, ούτε συνήθως επικίνδυνο, αλλά είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου αν θα πάρεις. Όσο για τον ανεμιστήρα, τι εννοείς "καλύτερος"; Θέλεις τον ισχυρότερο, χωρίς να σε νοιάζει αν το PC θα ακούγεται σαν ηλεκτρική σκούπα? Αν όχι, μια καλή λύση είναι οι ανεμιστήρες της Enermax που έχουν δικό τους ρυθμιστικό ποτενσιόμετρο, ώστε να ρυθμίσεις μόνος σου την απόδοση αλλά και το θόρυβο που κάνουν. Υπάρχουν και στα 120mm (για την XP-120) και στα 90mm (για την XP-90). Στην Αθήνα τους έχω δει στο HAC (www.hacshop.gr). Δεν ξέρω αν μπορείς να τους βρεις και αλλού...
perrys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Φιλε georgeadams αυτός καλός είναι που είδα στο hac-shop. http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1367 Kai επειδή δεν είμαι για να σπρώχνω πυκνωτές καταλήγω στην XP-90 και απο ότι είδα θα την πάρω από hac -shop που έχει 36euro χωρίς φπα ενώ η checkmate την έχει 56ευρο , γιατί τόση μεγάλη διαφορά ρε παιδιά ?? Για ανεμηστήρα εκτός απο τον ENERMAX ti άλλο καλό και ήσυχο έχετεται υπόψιν?
giorgos th. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 min to psaxneis kai poli giati tha mperdeuteis kai tha kaneis kamia koutsoukela.xp-90 kai enan 90ari enermax kai eisai ok.
perrys Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Σε αυτήν την σελίδα βρήκα πολλούς ανεμηστήρες http://www.computer-data.gr/products/fans.php?PHPSESSID=766a92a3e22b13557f029b7b69b45415 έχω την εντύπωση ότι αυτός μάλλον είναι ο πιο αθόρυθος ( Papst Noiseless 9cm Fan 412N/2GLE ) εσείς τι λέτε??
dpolal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Από πολλούς οι Papst και Sunon θεωρούνται οι καλύτεροι και ποιό ήσυχοι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι εξίσου καλοί όπως οι Enermax. Αν θέλεις ησυχία προτίμησε κάποιον με ενσωματωμένο ποτενσιόμετρο ή κοίτα για κάποια λύση όπου θα ρυθμίζεις εσύ τις στροφές λειτουργίας άρα και τον θόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.