Προς το περιεχόμενο

Ποιό σκληρό να πάρω?

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα πάρω έναν εξωτερικό σκληρό και έχω βρει μερικά καλά κομμάτια στα ίδια λεφτά, αλλά δεν ξέρω τι σκληρό να επίλεξω να έχουν... Είναι 3 κομμάτια:

το πρώτο περιέχει αυτό το σκληρό MAXTOR MX6B200P0

το δεύτερο περιέχει αυτό το σκληρό Samsung SP2014N

και το τρίτο αυτόν τον σκληρό Western Digital 2000JB

Όλοι έχουν 200GB χωρητικότητα και 8MB Cache... Και οι τρείς στις 7200 στροφές στα ίδια λεφτά... Ποιόν να πάρω τελικά?

PS: Να μην γίνουν μάχες του στύλ "Maxtor Rulezzz" για το ποιά εταιρεία είναι καλύτερη, απλά θέλω προσωπική εμπειρεία αν έχει κάποιος ακριβώς τα ίδια... Ευχαριστώ πολύ! Μέχρι Δευτέρα πρέπει να τον έχω παραγγείλει...

Δημοσ.

Υποθέτω ότι μιλάς για λύση "κομμάτι" και όχι να βάλεις έναν τέτοιο δίσκο σε θήκη δικιάς σου επιλογής...

Να πάρεις αυτόν που έχει την μεγαλύτερη εγγύηση, και να γιατί...

Υποθέτω ότι είτε ΙΕΕΕ είτε USB θα είναι, οπότε και η ταχύτητα δεν παίζει ρόλο. Όλοι τα ίδια όρια έχουν.

Επίσης, η κάθε εταιρία οφείλει να μελετήσει καλά τη θερμική συμπεριφορά της συσκευής πριν την σουτάρει στην αγορά, οπότε και εκεί καλά είσαι (είναι οι τρεις καλύτερες εταιρίες του χώρου!)

Απο θόρυβο... ε, όσο να'ναι τα "τρρρρκ τρρρρκ " τα έχουμε συνειθήσει πάνω κάτω, και οι συσκευασίες είναι συνήθως αρκετά ηχομονωτικές, όσον αφορά τον θόρυβο idle λειτουργίας.

Σου απάντησα καθώς... Δεν έψαξες για reviews στο νετ :( , και επιπλέον οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος που να έχει όλες τις συσκευές αυτές καθώς και όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να θεωρείται αξιόπιστος reviewer αλλά και για αρκετό χρονικό διάστημα χρήσης ώστε να δικαιολογεί αξιόλογα τη γνώμη του, είναι λίγες και εσύ βιάζεσαι!

Δημοσ.

Έχω έναν 6B200Μ0 (ο ίδιος αλλα με SATA interface) και πάει σφαίρα.

Ο Προηγούμενος (80GB) επίσης άριστος

Τέλος, σε ένα σύστημα στη δουλειά που λειτουργεί 24/7 έχω σε raid0

2 maxtor εδώ και 2-3 χρόνια. Η επιλογή δική σου.

ΥΓ: O western δέν έχει fluid-bearing-motor (κανει πιό πολύ θόρυβο κατα την περιστοφή). Ο Maxtor έχει, ο samsung δέν ξέρω.

Προσωπικά έχω παρατήσει τους western εδώ και καιρό. Όταν ήταν να πάρω τον 6B200Μ0 πρίν απο 2 βδομάδες ήμουν μεταξύ αυτού και ενός της seagate (της σειράς 7200.8), αλλα δέν έχει έρθει η σειρά αυτή ακόμα.

Δημοσ.

(της σειράς 7200.αριθμός οκτώ, αλλα δέν έχει έρθει η σειρά αυτή ακόμα)

τον αριθμό οκτώ τον έκανε φατσουλα η insomnia.

Δημοσ.

Όλα τα πακέτα έχουν και Firewire και USB2.0.... Μάλλον τελικά θα πάρω τον Maxtor... Και στο σπίτι Maxtor έχω.... Σας ευχαριστώ όλους πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...