Προς το περιεχόμενο

HL2 και Logitech cordless rumblepad 2

vrethan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοί μου παίκτες του HL2 και μη,

μήπως μπορεί κανένας από σας να με διαφωτίσει στο εάν μπορώ να παίξω το αναφερόμενο παιχνίδι αποκλειστικά με το gamepad;

Παρότι το ίδιο το παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης του joystick εντούτοις παίζει μόνο το ένα χειριστήριο-κουμπί (κουμπί 11 για όσους το ξέρουν και για όσους δεν το ξέρουν είναι το κουμπί που καθορίζει τις κινήσεις του σώματος δηλαδή αριστερά, δεξιά κ.ο.κ). Επίσης, προσπάθησα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και, συγκεκριμένα, του πληκτρολογίου πατώντας διάφορα κουμπιά του, εν λόγω, gamepad αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.

Τέλος, έψαξα για profiles του παιχνιδιού μέσα από το site της Logitech αλλά και πάλι τζίφος η ιστορία. Έχει το profile του HL και όχι του HL2!!!!

Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος από σας να μου γράψει τα καλά νέα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Δημοσ.

Κανένας δε βρέθηκε να με βοηθήσει!;

Μου φαίνεται πως δεν υπάρχει λύση και θα παίζω το παιχνίδι με το πληκτρολόγιο :(

Δημοσ.

FPS με gamepad??? Χμμ εδώ κοροιδεύουμε τις κονσόλες γι' αυτό το θέμα :P. Anyway, θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο με mouse + keyboard πίστεψέ με, καμία σχέση με gamepad.

Δημοσ.
FPS με gamepad??? Χμμ εδώ κοροιδεύουμε τις κονσόλες γι' αυτό το θέμα :P. Anyway, θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο με mouse + keyboard πίστεψέ με, καμία σχέση με gamepad.

Όμως η χάρη του προαναφερόμενου gamepad (ανάδραση) σε κάνει να μη μπορείς να το αγνοήσεις. Δε μπορείς να φανταστείς πως κάνει όταν πυροβολείς στο τεστ ελέγχου, που περιλαμβάνει το λογισμικό του και γι΄αυτό το λόγο έθεσα το ερώτημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...