Προς το περιεχόμενο

Isdn 64 H 128?

atiniwahada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν τα κατάλαβα καλά εδώ

η προσφορά με το router ισχύει μόνο για το πακέτο FORTHnet ADSL 1Bill που αφορά σύνδεση τηλ και παροχή internet από forthnet.

αυτό που ψάχνω εγώ είναι το flat rate που προσφέρει μονο συνδεση net από forthnet ΑΛΛΑ δεν έχει δώρο router.

καλά δεν κατάλαβα ? :confused:

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν τα κατάλαβα καλά εδώ

η προσφορά με το router ισχύει μόνο για το πακέτο FORTHnet ADSL 1Bill που αφορά σύνδεση τηλ και παροχή internet από forthnet.

αυτό που ψάχνω εγώ είναι το flat rate που προσφέρει μονο συνδεση net από forthnet ΑΛΛΑ δεν έχει δώρο router.

lathos.sto adsl 1 bill sou dinoun doro to modem kai exeis sindesi 256,384 ktl ktl me doro to router.sto 1 bill den einai ipoxreotiki i tilefonia.

Ολοκληρωμένη λύση ADSL από την FORTHnet. Always on, ταχύτατη, απεριόριστη και ολοκληρωμένη λύση ADSL μιας και οι συνδρομές FORTHnet ADSL 1Bill περιλαμβάνουν σύνδεση στο Internet και πρόσβαση (γραμμή) ADSL, σε τέσσερις διαφορετικές επιλογές ταχυτήτων, με δυναμική ή στατική IP διεύθυνση και σταθερή χρέωση.apla tin grammi stin energopoiei i forthnet anti gia ton ote.diladi se periptosi provlimatos tha milisei i forthnet me ote kai oxi esi.opote pio eukola ola.kai pio ftina bebea.

Δημοσ.
αν τα κατάλαβα καλά εδώ

Kαλά κατάλαβες.

Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο είναι να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ για γραμμή (που θα την έχεις για πάντα δικιά σου) και μετά να διαλέξεις ISP. Έτσι δεν δεσμεύεσαι με κανέναν ISP και αν βρεις καλύτερη προσφορά πρόσβασης, αλλάζεις χωρίς να σε νοιάζει τίποτα.

Ο ΟΤΕ απ' ότι είδα δίνει δώρο το μόντεμ, αν κάνεις αίτηση για γραμμή DSL.

http://www.oteshop.gr/business/adslconnection.htm

ΔΩΡΕΑΝ modem/ Router JetSpeed 520 ή 520i

με ADSL High Stream

(Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/3/05)

Δημοσ.

kai o ote kai i forthnet dinoun autin tin stigmi dorean modem. o ote dinei doro to modem ama kaneis aitisi gia grammi mono i prepei na kaneis kai aitisi gia sindesi mazi?pantos gia mena auto to modem den leei polla.

Δημοσ.

πρέπει να ομολογήσω ότι εχω μπερδευτεί αρκετά........

sorry δλδ ρε poulinos, εσυ δεν προτείνεις εδώ

το jetspeed 520 που δίνει δώρο η forthnet ?

εδώ γιατί δεν σου αρέσει? επειδή το δίνει δώρο ο οτε? :P

για να το μαζεύω μπας και το σιώσω κ ζαλαγιάξουμε καμιά ώρα,

θα κάνω αίτηση στον οτέ για high stream 384 (με δώρο το γνωστό modem) ,

θα κάνω κ στη forthnet για ιδια συνδεση,

θα πληρώσω εφ'άπαξ περιπου 50 γιούρα κ περίπου τόσα θα πλήρώνω κ το μήνα,

σωστά ?

κ αν πάω τελικά φαντάρος τα χριστούγεννα θα έχω κάνει απόσβεση?

ή αν με απολύσουνε κ δεν έχω λεφτά να πληρώνω τόσες συνδέσεις τί θα κάνω?

για να μην πω για οικονομικό κραχ κ χάσουν οι μετοχές μου την αξία τους..........

πολλά τα ερωτήματα, μας έπεσε βαρύς ο κεν λόουτς βραδιάτικα μάλλον :mrgreen:

υγ. κ όχι δεν θέλω να μου κάνετε κ εσείς τις αιτήσεις,

υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορώ να τα αποφασίσω κ μόνος μου

Δημοσ.
πρέπει να ομολογήσω ότι εχω μπερδευτεί αρκετά........

sorry δλδ ρε poulinos' date=' εσυ δεν προτείνεις εδώ

το jetspeed 520 που δίνει δώρο η forthnet ?

εδώ γιατί δεν σου αρέσει? επειδή το δίνει δώρο ο οτε? :P

για να το μαζεύω μπας και το σιώσω κ ζαλαγιάξουμε καμιά ώρα,

θα κάνω αίτηση στον οτέ για high stream 384 (με δώρο το γνωστό modem) ,

θα κάνω κ στη forthnet για ιδια συνδεση,

θα πληρώσω εφ'άπαξ περιπου 50 γιούρα κ περίπου τόσα θα πλήρώνω κ το μήνα,

σωστά ?

κ αν πάω τελικά φαντάρος τα χριστούγεννα θα έχω κάνει απόσβεση?

ή αν με απολύσουνε κ δεν έχω λεφτά να πληρώνω τόσες συνδέσεις τί θα κάνω?

για να μην πω για οικονομικό κραχ κ χάσουν οι μετοχές μου την αξία τους..........

πολλά τα ερωτήματα, μας έπεσε βαρύς ο κεν λόουτς βραδιάτικα μάλλον :mrgreen:

υγ. κ όχι δεν θέλω να μου κάνετε κ εσείς τις αιτήσεις,

υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορώ να τα αποφασίσω κ μόνος μου

oraia na to po apla na telionoume.kane tin aitisi ston ote afou mporei na to kaneis monos sou oste ama thes na figeis apo forthnet na mporeis pare to modem pou sou dinoun doro kai meta kane aitisi forthnet gia sindromi.to jetspeed den einai kai oti kalitero san modem.oxi oti einai gia petama opos ta usb alla den einai kai oti kalitero.analogos ti thes na kaneis.ama thes ena aplo modem pou ine usb kai ethernet kai mporei na dosei internet se 2 pc tautoxrona to jetspeed einai mia xara.,ama thes kati kalitero pio euxrristo poio mouri me quality of service kai tetoia tote pas se kati kalitero.oti kai nakaneis ite forthnet ite ote tha pareis jetspeed doro.opote dokimase to kai ama den sou kanei poulato .etsi ekane kai kapoios allos.pire zyxel kai poulise to jetspeed.auta exo na po gia auto.kalo modem iparxoun kai kalitera iparxoun kai xirotera.me ta jetspeed exo barethei me ta firmware updates.kathe mina kai allo.ax ax.

OSO GIA AUTO pou les stin arxi ipa oti to jetspeed den einai oti kalitero alla einai kalitero apo to cryfto(Crypto)

Δημοσ.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ISDN 128. Το έχω σεταρισμένο με Bandwidth on Demand στα 3 λεπτά άρα το 2ο κανάλι ανοίγει μόνο όταν κάνω μεγάλα downloads. Φυσικά στην κανονική χρήση στα 64kb δεν έχει την απόκριση που θα είχε μία ADSL 384/128 αλλά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις.

Με τη χρήση που κάνω μου βγαίνει η 1/2 τιμή απο το φτηνότερο ADSL της αγοράς.

Πως ρυθμίζεις τα 3 λεπτά ?

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ?

Naftis.

Δημοσ.
Πως ρυθμίζεις τα 3 λεπτά ?

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ?

Naftis.

me to netmod configuration manager pou iparxei sto cd ama thimame sosta.

Δημοσ.

oti xriasteis edo imaste.to netmod configuration manager exei pola na piraxeis ekeimesa.apo pote kai meta tha sikonei deutero kanali diladi meta apo posa kb ktl meta apo poso xrono.

Δημοσ.
me to netmod configuration manager pou iparxei sto cd ama thimame sosta.

Υπάρχει και η "καινούργια" έκδοση 3.3 στο netmod.intracom.gr

Δημοσ.

genikos otidipote kainourio apo drivers,apo firmware kalo einai na ginetai .ola sto parapano site.etroga sfalma 692 apo tote pou perasa service pack dioti o pelatis ixe palious drivers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...