Προς το περιεχόμενο

Isdn 64 H 128?

atiniwahada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OLA EXoun na kanoun me tis anagkes tou kathenos.autin tin stigmi oi pstn kai isdn idika oi pstn einai perisoteroi apo olous ektos an enoxloun ligotero ton isp oi adsl xristes.edo atoma pernoun karta kai mpenoun.otan o allos to exeis gia na dei ena email 2 fores tin imera ti na tin kanei tin adsl?otan o allos den exei ipostiriksi rixnei mia 128 gia tin etaireia.kapoioi fantasou exoun misthomenes 128 ares gia diafforous logous pou ine poli pio akribi apo adsl.enas logos einai oti den theloun na pesei i adsl kai na minoun xoris internet.distixos einai ligoi oi exipnoi pou pernoun cisco me isdn backup i kratane ton palio router san backup.ola einai me basi ti kaneis.giati emeis pou exoume adsl kai tis allazoume ta fota oli mera na katevazei les kai xrisimopoioume auta pou blepoume sto telos?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά πόσο πληρώνω για 128 αρα ISDN?

ο τιμοκατάλογος της οτενετ για χρέωση του ΕΠΑΚ λέει τα εξής:

ώρες........08-22 22-08

isdn/ώρα...0,352 0,176

ίδια τιμή με PSTN.

είναι έτσι τα ποσά ? ή επειδή είναι 128αρα πλήρώνω παραπάνω?

Χαιρετισμούς

Ναύτης

Επισκέπτης
Δημοσ.
poulinos

exipnakia aigeas.sto 50 tis ekato gia na pesei tha perimeneis poli akoma.

sa1901

Mέχρι να πέσει 50%, δεν μπορείς να φανταστείς πόσα θα έχεις δώσει στον ΟΤΕ για χρονοχρέωση.

+ ότι είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση της DSL. Νοιώθεις απελευθερωμένος βρε παιδί μου. Στην κυριολεξία.

Το ήξερα ότι θα τσιμπάγατε ρε ψαράδες. Εγώ τζιτζίκια πεταλώνω;

:-P

Καλά ρε sa1901, σερβιέτα είναι;

icon10.gif

Πάντως συμφωνώ στο ότι η προεπιλογή της ταχύτητας πρέπει να γίνεται αναλόγως τις ανάγκες καθενός.

Όχι ναύτη. Στην περίπτωση της 128, καταλαμβάνεις και τα δύο κανάλια. Πληρώνεις τα διπλάσια.

Δημοσ.
Τελικά πόσο πληρώνω για 128 αρα ISDN?

ο τιμοκατάλογος της οτενετ για χρέωση του ΕΠΑΚ λέει τα εξής:

ώρες........08-22 22-08

isdn/ώρα...0' date='352 0,176

ίδια τιμή με PSTN.

είναι έτσι τα ποσά ? ή επειδή είναι 128αρα πλήρώνω παραπάνω?

Χαιρετισμούς

Ναύτης[/quote']

exoume kai leme .ta posa ite ine pstn ite isdn 64 ine ta idia.stin periptosi tis isdn 128 apla kaneis to poso epi 2. iparxei kai ena allo senario opou to modem tha rixnei automata to kanali otan den to xriazesai gia na min se xreonei tzampa monades kai tha to anigei otan tha to xriazesai.etsi den tha plironeis panta to diplasio.

AIGEAS EGO SE IDA PROXTES NA PETALONEIS ALOGA STON IPODROMO :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Έκανα πολύ μεγάλη υπομονή με την pstn....

Πληρώνω και αρκέτα στον ΟΤΕ οπότε νομίζω οτι ήρθε η ώρα....

Δημοσ.

Ρε guys δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα για aDSL.

Εδώ στην πόλη μου είναι αμφίβολο αν θα έρθει και (π)οτέ.

Δημοσ.
-']Ρε guys δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα για aDSL.

Εδώ στην πόλη μου είναι αμφίβολο αν θα έρθει και (π)οτέ.

ti na kaneis.les kai den to xereis oti i eparxia mia zoi einai grammeni idika ta xoria.edo iparxoun xorioudakia pou exoun asirmato tilefono kai stin athina kapoioi exoun feresixno.ton ote ton niazei i maza oxi oi ligoi.idika stin adsl pou thelei kai 5-10 km apostasi apo dslam siga min baloun se kathe xorio i xorioudaki.oxi gia sena sigkekrimena alla genika.idika ekei pou den simferoun kalodia pane ola asirmata kai taxitita sindesis ante sta 10.000 bps.

Δημοσ.

Πάντως επειδή είχα δοκιμάσει και εγώ την ISDN 128 θα πω ότι δεν συμφέρει με τίποτα.

Η χρέωση είναι διπλή και αν καθήσεις πολλές ώρες την ημέρα κάηκες.

Η διαφορά στο download και πάλι δεν είναι η σωστή. Τα 7,4 από την 64άρα απλά το πολύ να γίνουν 11 kb/sec .

Για dsl σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά. Όπου είδε είδε και όπου δεν είδε δεν θα δεί και μάλλον ούτε πρόκειται ποτέ να δεί τέτοιο πράγμα :-P

Εξελισόμαστε κύριοι εξελισόμαστε. Κατηφορικά πάντα :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...