ennatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Εχει κανείς ιδέα σε ποιά ελληνικά περιοδικά εχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις του ΜΑΜΕ;
predator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 giti den pairnete to etoimo set apo ton dimon para na psaxnete palia teyxh periodikwn?:roll: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=63623 na rwthsw kati allo egw: to mame paizei se LAN gia multiplayer?
Nemo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 pcmaster gold ειδικη εκδοση 2 2003 -emulators festival με 2 dvd -ενα Dvd full με emulators υλικο οχι μονο M.a.m.e. -(και ενα dvd με το Amerzone btw) ligo outdated σημερα για καπιους αλλα ελντοραντο για καποιον που τωρα κανει τα βηματα στο χωρο του emulation . Μπορεις νομιζω να το παραγγειλεις στελνωντας με φαξ η ταχυδρομικως συμπληρωμενο το σχετικο δελτιο παραγγελιας τευχων που εχει μεσα το pcmaster , Θα σου στοιχισει 9.90 +3e περιπου ταχυδρομικα (για να προλαβω πιθανη σου ερωτηση ). Επισης ενδεχομενως, αφου του παρεις ενα τηλεφωνο ,να μπορεις να περασεις ο ιδιος απο τα γραφεια του περιοδικου ,να το παραλαβεις ....... Btw το εν Λογω DVD δανειστηκε ενας φιλος καποια στιγμη και απο τοτε δεν το ξαναειδα .. Ρε θηριο sa1901 που το θυμηθηκες ??? Οντως ηταν κορυφαιο ΔΩΡΟ για τα δεκαχρονα του περιοδικου , το (πρασινο) αν θυμαμαι καλα CDακι full με mame -retrocade-amiga-atari stuff ΒΤW Για τα 15χρονα το περασμενο σεπτεμβρη ,την βγαλανε μαλλον <<φτηνιαρικα>> με ενα διαγωνισμο και ενα ψιλοαφιερωματακι .....
sa1901 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Ρε θηριο sa1901 που το θυμηθηκες ??? Το έχω μέσα στην θήκη με τα cd μου.
--b}{d-- Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Για όσους δεν πήρε το μάτι τους την διαφήμιση στο tomorrow που κυκλοφορεί (απριλίου) δίνει 1 DVD MAME ενώ θα ακολουθήσουν άλλα 5.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 paidia to tommorow exei ta mame se dvd . ego to pira to proto
theoritikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 to mame paizei se LAN gia multiplayer? Nαι, αλλά μέσω του Kaillera. Δεν ξέρω όμως αν υποστηρίζει πιο πρόσφατα παιχνίδια όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.