Προς το περιεχόμενο

Υποκαταστατο για σπρευ πεπιεσμενου αερα

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to blower eine megalo ergaleio kai me megali piesi aera,prama epikyndino an pas konta se eksartimata,kai se fanakia pou mporei na ta (ksetinaksei )apo tis strofes 10.000 /s ,pou mporei na ta peristrepsei.

episis den kanei kati symantiko..ti sigkentrosi mikris desmis aera se dyskola simia,etsi opos kanei ena pistoli aera kompreser idios..me makria myti.

epidei to sprei aera eine MEGALH koroidia.. kapios eipe me trompa podiou..kai koroideuate..kai omos..an valeis to akrofysio pou exeoun oi perisoteres..(san solinaki eine ) kanei leptomeri kai ti kalyteri douleia.,an den exeis konta sou kopreser me pistoleto.

ta sesouar..pou anefaerthikan..eine entelos epifaniakis ekatharisis afou den exoun dynami pernoun tis epafres skones..kai tis mi kolimenes apo ygrasia-kapno ktl..

pinelo prin gia tin xalarosi tis skonis..eine vasiko.

episis to PSU prepei na anoithei gia na katharisei kala,me xrisi apo 1 xrono kai meta..

Δημοσ.
Εχω ένα τέτοιο κομπρεσεράκι (μέχρι 250psi) αλλά δεν έχω αντάπτορα για να παίρνω ρεύμα από το σπίτι. Το έχω μόνο για το αμάξι. Τι να κάνω;

αυτό έχω:

15115.jpg

Αν δεν κανω λαθος,αυτο ειναι για τα ελαστικα αυτ/των,δεν αποθηκευει αερα σε καζανακι,ωστε να εχεις συνεχη πιεση,ο αερας ερχεται απ'ευθειας απο το εμβολο,δηλαδη διακεκομενα τσουφ τσουφ...και χωρις καθολου πιεση.Εχω 2 τετοια για το αμαξι.Δεν κανουν για αυτο που συζηταμε.

Δημοσ.

Έχω δει στο carrefour ένα πραγματάκι που παίρνει αμπούλα Co2 και είναι καλά για καθαρισμό, βγάζει πολύ λεπτή "δέσμη" αέρα και κάνει γύρω στα 20 ευρώ κάνει.

Το έχει δοκιμάσει κανένας; (έχω την εντύπωση ότι αφήνει υγρασία η αμπούλα και δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι για την μητρική-cpu...

Δημοσ.

Βασικά το ερώτημα getty είναι πόσο κρατάνε, πόσο κάνουν οι αμπούλες κ που τις βρίσκεις ;)

Με το από πάνω ταπεινό blower των 15-20E φυσάω εντός κ εκτός έδρας pc και μηχανήματα δικά μου/φίλων/πελατών ( κ το χαρτοπόλεμο από τα μασκέ πάρτυ μας :P ) εδώ κ μερικά χρόνια. Κοστολόγιο = ότι ρεύμα καίει μόνο.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...