Cromb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αν λές για το πιστολάκι μαλλιών μια χαρά δουλειά κάνει.Ειδικά αν είναι δυνατό. Το μόνο που μπορείς να πάθεις ζημιά είναι να φυσήξεις με μηχάνημα παρόμοιας δύναμης με αυτά που έχουν σε βενζινάδικα. Μπορεί να ψάχνεις πυκνωτές Α και εννοείται το φύσημα σε μπαλκόνι η εξωτερικό χώρο.
Silent Arrow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ....Αν και η λυση φαινεται ατζαμηδικη, χρονια τωρα πιστολακι για τα μαλλια χρησιμοποιω για να καθαριζω τα PC (οπως λεει ο cromb). Μονο προσεξτε να καθαριζεται το PC στο μπαλκονι γιατι αλλιως θα γινει το σπιτι χαλια. Το τι σκονη βγαινει δεν λεγεται. Να επιμενεται στον επεξεργαστη, απο εκει θα βγαινει σκονη για πολυ ωρα, ειδικα αν εχετε να καθαρισετε κανα PC πχ για τρια χρονια.............
geran Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 παιζει να το εχει παρει το ματι μου στη cosmodata στη στουρναρη , οχι στο μαγαζι αλλα στο διπλα που ειναι ανοιχτο.
Miltos_01 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ίσως σας ξενερώσω, αλλά η δική μου λύση είναι απλή και λειτουργική. Χρόνια τώρα καθαρίζω τα PCs με μια τρόμπα απ' αυτές που φουσκώνουμε τα στρώματα θαλάσσης (ποδιού)!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνει εξαιρετική δουλειά...και δεν κάνω πλάκα.
elteo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ίσως σας ξενερώσω, αλλά η δική μου λύση είναι απλή και λειτουργική. Χρόνια τώρα καθαρίζω τα PCs με μια τρόμπα απ' αυτές που φουσκώνουμε τα στρώματα θαλάσσης (ποδιού)!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνει εξαιρετική δουλειά...και δεν κάνω πλάκα. προτιμώ το σεσούαρ για τα μαλλιά...
Cromb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ίσως σας ξενερώσω, αλλά η δική μου λύση είναι απλή και λειτουργική. Χρόνια τώρα καθαρίζω τα PCs με μια τρόμπα απ' αυτές που φουσκώνουμε τα στρώματα θαλάσσης (ποδιού)!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνει εξαιρετική δουλειά...και δεν κάνω πλάκα. Και αυτή καλή ιδέα...κάνεις και γυμναστική.
Αλέξης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Κομπρεσερ 25 λιτρων,με ρυθμιζομενη πιεση,και μανομετρα πιεσης.Και κανεις ενα σωρο δουλειες μεσα στο σπιτι.Ξεβουλωμα υδραυλικων,φουσκωμα ελαστικων αυτ/του,καθαρισμα PC,στερεοφωνικα,βαψιμο επιπλων, μεταλων, καθαρισμα μηχανης (Πετρελαιωμα),και σαλονιου αυτ/του κλπ.Οποιος το χρησιμοποιησει παντως,να βαλει και νεροπαγιδα,στην εξοδο του αερα επανω στο καζανι,για προστασια των ηλεκτρονικων,γιατι με το φυσημα,βγαζει λιγα σταγονιδια νερου,απο τον υγροποιημενο αερα.Ειναι μανιτζεβελο,μικρο,και το καλο ειναι οτι το πιστολακι του χωνεται παντου,σε σημεια δυσκολα.Κοστιζει μονο 80 ?.Το βρηκα στο Praktiker,και το χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια.Κανει τελεια δουλεια.
elteo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εχω ένα τέτοιο κομπρεσεράκι (μέχρι 250psi) αλλά δεν έχω αντάπτορα για να παίρνω ρεύμα από το σπίτι. Το έχω μόνο για το αμάξι. Τι να κάνω; αυτό έχω:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Eίναι απλό:Βρίσκεις μετασχηματιστή για το κομπρεσέρ,που δεν θα θέλει μόνο τα 12volt,αλλά και αρκετά amper.
elteo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Eίναι απλό:Βρίσκεις μετασχηματιστή για το κομπρεσέρ,που δεν θα θέλει μόνο τα 12volt,αλλά και αρκετά amper. νομίζω γράφει μέσα κάτι για 14Α...πολλά είναι; θα υπάρχει σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 14 amper? :? Mάλλον βρες κάτι άλλο για να φυσάς το pc.
elteo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 14 amper? :? Mάλλον βρες κάτι άλλο για να φυσάς το pc. δεν είμαι σίγουρος...δεν ξέρω...κι εμένα πολλά μου φαίνονται για αυτό το μαραφετάκι... :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.