Προς το περιεχόμενο

Υποκαταστατο για σπρευ πεπιεσμενου αερα

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορω να βρω κατι σαν υποκαταστατο το σπρευ πεπιεσμενου αερα, που να λειτουργει με ηλεκτρικο ρεύμα? Για να διωχνω τις σκονες από τα pc.

Παλια καποιοι μου ειχαν πει για μια συσκευη που λεγεται blower αλλα οσο κι αν εψαξα στην αγορα δεν βρηκα κατι.

Εχετε να μου προτεινετε καποια συσκευη και απο που να την αγορασω(συγκεκριμενα)?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν λύση προτείνω το noname blower BL-28 χειρός που κυκλοφορεί στα καταστήματα με ηλεκτρικά εργαλεία. Μπλέ χρώματος, 600W κ κάνει άριστα τη δουλειά του. Σαν κωδικό γράφει επάνω Q1F-28. Κοστίζει περί τα ~20Ε - το ίδιο σε επώνυμο (π.χ. Makita) κοστίζει ~150Ε. Αθήνα μπορείτε να το βρείτε Σπύρου Πάτση στο ύψος της Καβάλας, επί της Αγ. Δημητρίου λίγο πιο ψηλά από το γήπεδο, κ φυσικά στην Αθηνάς.

/sc

Δημοσ.

Kai an se endiaferei sthn Athinas epishs eixa vrei epishs blower san ayto pou anaferei o madsc pou roufage ton aera ektos apo to na fysaei kai eixe kai kati san sakoula gia na mhn ginesai xalia se poly vromera pc ;-)

Mia epiprostheth syskeyh pou voithaei sto katharisma einai ena aplo pinelo (egv exv ena ksyrismatos klassiko stroggylo) pou katharizei ta psila pou tyxon menoun se chipset ktl

Δημοσ.

Yeap αυτό είναι.

Απλά αλλάζεις θέση στη χοάνη κ αντιστρέφονται οι ρόλοι.

Πάρτε κ 2 photo από το κουτί του.

blower1.jpg

blower2.jpg

p.s. Μάλλον το σπρέυ είναι υποκατάστατo του blower. ;)

/sc

Δημοσ.

Νομιζω οτι τωρα και με τις photos εχω ολη την πληροφορια που χρειαζομαι για να το βρω.

thanks madsc

Δημοσ.

Παιδια, αν το αναζητησω στην Αθηνας, περιπου σε ποιο υψος ειναι? Προς ομονοια ή προς μοναστηρακι? (αν ξερετε και συγκεκριμενο καταστημα ακομη καλυτερα φυσικα)

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τέτοιο εδώ και 5 χρόνια.

Ξεσκονίζω τα PC μου και των πελατών μου και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

karib τύπωσε την φωτό και θα βρεις εύκολα όπως είπε και ο madsc σε καταστήματα με ηλεκτρικά εργαλεία. (Τρυπάνια κλπ κλπ)

Δημοσ.

Karib egv to diko mou to phra apo Athinas kai Ermou (dipla sta Everest to 1o katasthma me ergaleia) alla den xaneis tipota na rotiseis kai sta trigyrv an se endiaferei to oikonomiko. An thymamai kala to eixa plhrvsei gyrv sta 25 E

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ σήμερα. Θα το βρείτε στην Αθηνάς 46.

17? κάνει. Αλλά φοβάμαι ότι με τέτοια πίεση που έχει το ρημάδι θα με πάρει και εμένα... :P

Material Defender 1032

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ακομα ενας εδω που θα το ηθελε.Μαλιστα μου κανει εντυπωση επειδη εχω ψαξει και δεν το βρισκω πουθενα γιατι ειναι τοσο σπανιο.Μηπως για να πουλανε τα sprey?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...