Προς το περιεχόμενο

dexthike epithesi to foroum toy dvdstuff.gr

blackwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to mono py tha m eyxaristisi eine na toys patisi i etniki mesa sto karahskaki...

gia kana dyo ebdomades den tha lene tipota... oso gia to theme megalis alvanias na kserete pos i alvani theloyn na kanoyn ta idia me to kosovo (poy etrogan toys dikoys toys kai ta erixnan stoys giougkoslavoys!!!)...

siga min to sxediasan kiolas :P katalathos tha skotonontan (san tin poreia pou etrexan ena pragma).

Δημοσ.
siga min to sxediasan kiolas :P katalathos tha skotonontan (san tin poreia pou etrexan ena pragma).

sostos...exoyn mialo na skeytoyn kati tetio??!!!

Δημοσ.

Ένας φίλος μου που επισκέφθηκε ένα από τα χακεμένα sites, δεν είχε service pack 2 και γέμισε ιούς και trojans... Μια βδομάδα του πήρε να τα φέρει πάλι βόλτα (είναι και ψιλοάσχετος)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι αλβανοί... Ούτε τα λεφτά έχουν να αγοράσουν υπολογιστές (θα μου πεις κλέβουν), ούτε και την τεχνογνωσία να κάνουν ένα τέτοιο επιχείρημα (πάραυτα επιτυχυμένο).... Το κυριότερο δεν μαθαίνουν Αγγλικά, ώστε να χρησιμοποιήσουν τέτοια προγράμματα. Όμως όπως προανέφερε κάποιος τα προγράμματα ήταν στα Ιταλικά, που αρκετοί αλβανοί ξέρουν (μιας και έχουν πάει αρκετοί κατά την προ Μπερλουσκόνι εποχή)... Το πιο λογικό είναι να είναι κάποια άλλη "δύναμη" από πίσω (ισραηλινοί ή αμερικανοί), που να έφερε αυτήν την αναστάτωση στο ελληνικό διαδίκτυο... Ποιό το αποτέλεσμα όμως? Μεγαλώνουν το μίσος των Ελλήνων προς την ανεκδιήγητη αυτή ράτσα... Αυτοί ξέρουν τι θα κερδίσουν...

Δημοσ.

Afou theloun ilektroniko polemo as ton exoun, diladi emeis den exoume hackerades? Alla malon ta dika mas paidia den den endiaferontai gia to problima auto. An pantos kapoios 'kalos' ta diabazei auta, me tin euxi mou.

Oxi tipote allo alla na tous dixoume oti den masame

Δημοσ.

Οι Ισραηλινοί κολάνε στο ότι αυτοί κάνουν συνεχείς προσπάθειες να καταστρέψουν την Ελλάδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...