Προς το περιεχόμενο

you love them you hate them [or the opposite]

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sas exei tyxei pote, na min sas aresei katholou mia tainia

i apla na sas itan adiafori kai me mia 2i theasi na sas

arese arketa i akomi kai na tin latrepsate??

i mipws kai to antitheto? prwta na sas arese kai meta

na tin varethikate?

SHARE...

mycase#1: mou fanike adiaforo to american beauty otan prwtovgike.

otan to eida ksana meta apo kana 2xronia, to latrepsa!!

mycase#2: the devil's advocate. apla na pw oti oso synexizw na tin vlepw

toso peftei stin ektimisi mou.mou tin dinei pleon! anyway...

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως ξαναβλέπεις μια ταινία που την είδες και ξενέρωσες.

Από μια τέτοια σπόντα είδα το Heat δεύτερη φορά και ενώ την πρώτη φορά είχα ξενερώσει την δεύτερη μου άρεσε κάπως.

Δημοσ.

To Blade to 1 tin prwti fora pou to eida to misisa..pleon to theorw to kalitero apo ta 3

To Crow to 2 mou arese stin arxi kai oses fores to eida apo ekei kai meta kathe fora mou fainetai kai pio xazo.

P.S. Nice Topic

P.S.2 Tha mporousame na anoiksoume ena me Movies Or Characters we love to hate

Δημοσ.

To ilithios kai panilithios:Tin proth fora gelasa poli tin deyteri fora pagosa kai tin triti fora den to anteksa.

To Mullholland drive sthn arxi moy htan adiaforo alla oso pernoyse o kairos moy arese me sto myalo moy kai perisotero ospoy eftase na to do poles fores kai sto telos na to latrepso.Ekei fenete o megalos skinothetis.

Δημοσ.
Movies Or Characters we love to hate

υπαρχει ηδη τετοιο τοπικ

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101040

btw εγω την πρωτη φορα που ειδα το απεραντο γαλαζιο μου ηρθε να ξεριζωσω τα ματια μου (ημουν βεβαια πολυ πιτσιρικας) αργοτερα το λατρεψα.

το ιδιο με το fight club την πρωτη φορα βγηκα νοιωθοντας....violated μετα οταν το ξαναδα, καταλαβα οτι αυτο ειναι το ολο νοημα και μου αρεσε

Δημοσ.

To Fight Club einai ontos mia paraxeni tainia pou prepei na ti deis kai deuteri fora gia na katalaveis kapoia noimata.

Ti theoro poli prototipi kai poli petiximeni makari na vgei noumero 2.

Δημοσ.
To Fight Club einai ontos mia paraxeni tainia pou prepei na ti deis kai deuteri fora gia na katalaveis kapoia noimata.

Ti theoro poli prototipi kai poli petiximeni makari na vgei noumero 2.

kaloproaireta tha sou pw oti einai poly periergo auto pou les.

mou fenetai poly koufo na perimenei kapoios ena sequel

gia to fightclub.

kaloproaireta panta...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Θα ήταν λάθος να πω ότι βαρέθηκα, αλλά βρήκα κάπως κουραστικούς τους "Συνήθεις Υπόπτους" την πρώτη φορά. Τη δεύτερη, παρόλο που ήξερα το τέλος, κατάλαβα ότι είναι μια απο τις αγαπημένες ταινίες μου :)

Το αντίθετο συνέβη με το braveheart που μου άρεσε πολύ την πρώτη φορά αλλά ψιλοβαρέθηκα τη δεύτερη.

Επίσης υπάρχουν ταινίες που μου άρεσαν την πρώτη φορά και όσες φορές κι αν τις ξαναδω δεν τις βαριέμαι (pulp fiction, twelve monkeys, seven, fight club και άλλες)

Δημοσ.
Θα ήταν λάθος να πω ότι βαρέθηκα, αλλά βρήκα κάπως κουραστικούς τους "Συνήθεις Υπόπτους" την πρώτη φορά. Τη δεύτερη, παρόλο που ήξερα το τέλος, κατάλαβα ότι είναι μια απο τις αγαπημένες ταινίες μου :)

same here.... :)

Δημοσ.
Το αντίθετο συνέβη με το braveheart που μου άρεσε πολύ την πρώτη φορά αλλά ψιλοβαρέθηκα τη δεύτερη.

χαλαροτατα η πιο αδικα βραβευμενη ταινια ever. Ηταν υπερβολικα κομενη και ραμενη για να παρει βραβειο

Δημοσ.

Emena sthn arxh otan eixa dei to the good the bad and the ugly den moy arese,otan to eida sthn special edition to latrepsa!Sergio Leone rules,epishs to theme ths tainias apo ton morricone htan fobero!

Δημοσ.

To Matrix το πρώτο και ορίτζιναλ όταν το έιχα δει πρώτη φορά δε μου άρεσε (δεν είχα πολυκαταλάβει το γινόταν) αλλά όταν το είδα 2η και 3η κ.τ.λ μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Επίσης, το "Δείπνο Ηλιθίων" (Le Diner de Cons) είναι από τις ταινίες που την πρώτη φορά πέθανα στα γέλια όταν την είδα (χτυπιόμουν στο κρεβάτι) και όσες φορές και να τη δώ κάνω το ίδιο πράγμα - πεθαίνω στα γέλια :D :D.

Τώρα για ταινίες που μου άρεσαν την πρώτη φορά και μετά τις βαρέθηκα υπάρχουν πάρα πολλές - ενδεικτικά οι περισσότερες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, μιας και έχω δει την κάθε μια πάνω από 20 φορές και έχω μάθει απ'έξω τους διαλόγους...

Δημοσ.

Αφ'ενός, εμένα μου άρεσε το Shakespeare in Love γιατί βρήκα ότι είχε πολύ καλά αποδώσει την ατμόσφαιρά της εποχής (πράγμα αξιοπερίεργο για Χολυγουντ). Αν κ τώρα, να πάρει όσκαρ η Γκουίνεθ, το βρήκα σαχλαμάρα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το άξιζε κιόλας, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί το όσκαρ δεν έχει κ καμμιά φοβερή αξία. Συγγνώμη, δηλαδή, αλλά όταν το έχουν πάρει ένα κάρο _______(βάλτε μια βρισία), ε τότε γιατί να μην το πάρει κ η Γκούινεθ; Δεν πήρε κ κανένα σημαντικό βραβείο πια. Πώς κάνετε έτσι... Το όσκαρ της δώσαν. Σίγα τα αυγά. Εγώ απορώ γιατί χαίρονται αυτοί που το παίρνουν...

Αφετέρου, έγραψα ήδη πολλά κ μπαίνω στο θέμα:

Το usual suspects, το έβλεπα ένα βράδυ με τους γονείς μου, οι οποίοι βαρέθηκαν κ πήγαν για ύπνο. Εγώ έχω τη συνήθεια να μην σταματάω ποτέ να βλέπω ταινίες στη μέση (ειδικά αν την έχω νοικιάσει) κ έτσι έκατσα κ την είδα όλη με μια διάθεση "Πω ρε αδερφέ, που μπλέξαμε. Άντε να τελειώνει να πάμε για ύπνο." Με το που τέλειωσε η ταινία, την είδα αμέσως στο καπάκι δεύτερη φορά (με το fast forward είναι η αλήθεια) κ μου άρεσε πολύ. Μέχρι που όταν βγήκε σε DVD την ξανανοίκιασα κ την έχω προτείνει κ σε κόσμο.

Άλλες ταινίες που δεν μου άρεσαν την πρώτη φορά, αλλά μου άρεσαν αργότερα δεν μπορώ να βρω. Ίσως αν το ξέρει κανένας το "Πριν από τη βροχή". Νομίζω ήταν σέρβικη ταινία ( ; ) ... Μου άρεσε αφου τη συζήτησα με κάποιον, γιατί δεν την κατάλαβα την πρώτη φορά.

Ταινίες που μου άρεσαν την πρώτη φορά, αλλά όχι στη συνέχεια; Όλες οι ταινίες που είναι βασισμένες σε σενάριο Stephen King. Και αυτό γιατί κάθε φορά που βλέπω πρώτη φορά την ταινία του, είμαι σίγουρος ότι κάπου το πάει, κάτι προσπαθεί να πει. Αλλά πάντα μένω μετέωρος. Δεν ξέρω αν έχουν πράγματι κάποιο νόημα τα σενάρια του ή αν υπάρχουν συμβολισμοί που δεν καταλαβαίνω, αλλά πάντα στο τέλος, μένω με το "Ε, και;" ενώ σε όλη την ταινία σκέφτομαι "Πωπω! Αυτό θα είναι καλό!". Μοναδική εξαίρεση το Shawshank Redemption (Ριτα Χέιγουορθ:Τελευταία έξοδος).

Α! Και το Scary Movie (το πρώτο), που όταν το είδα σινεμά είχα ρίξει το πιο πολύ γέλιο που έχω ρίξει στη ζωή μου μετά το south park. Γελούσα συνέχεια για όσο κρατούσε η ταινία, +1 ώρα μέτα το τέλος της. Τη δεύτερη φορά δεν θυμάμαι αν γέλασα σε δύο ή τρία αστεία...

Δημοσ.

Τώρα για ταινίες που μου άρεσαν την πρώτη φορά και μετά τις βαρέθηκα υπάρχουν πάρα πολλές - ενδεικτικά οι περισσότερες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου' date=' μιας και έχω δει την κάθε μια πάνω από 20 φορές και έχω μάθει απ'έξω τους διαλόγους...[/quote']

με μένα συνέβη το ακριβώς αντίθετο... πάντα μισούσα την ώρα που τα κανάλια έπαιζαν Ελληνικές ταινίες και μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχα δει ελάχιστες (συγκριτικά πάντα με την συχνότητα που παίζονται).. άντε μερικές με τον Κωσταντάρα και τον Παπαγιαννόπουλο.... Βέγγο,Ηλιόπουλο και μερικούς άλλους, ούτε τους τίτλους των ταινιών τους δεν ήξερα... δεν ήξερα ποιός ήταν ο "Ζήκος"... τώρα όμως δεν ξέρω γιατί, αν έχω τον χρόνο θα κάτσω να δω Ελληνική ταινια και μάλιστα θα την ευχαριστηθώ... ευτυχώς (ή δυστυχώς για κάποιους άλλους) τα κανάλια δεν σταματάνε να παίζουν αυτές τις ταινίες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...