Προς το περιεχόμενο

Forthnet Anti-Dialer

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορθνετ έχω αλλά δεν πρόκειται να μου χρησιμεύσει η ακριβή τους υπηρεσία, έχω βάλει φραγή στα διεθνή και 090 με 3 ευρώ/μήνα. ;-)

Δημοσ.
Αίσχος είναι η "προσφορά" της forthnet. Σκεφτήτε οτι μια συνδρομή pstn/isdn απευθυνεται στους νέους ή άπειρους ή περιστασιακούς χρήστες internet/pc. Αλλο ενα βήμα για το γδύσιμο τους. Τον πολυ κοσμο' date=' που δεν εχει καμια επαφη με insomnia, περιοδικά Η/Υ, αλλα παίρνει καθημερινα τη δόση τρομολαγνίας απο τα έγκυρα star ant1, alter, klp.

[b']Οι "κολλημένοι" , ξερετε, σιγα σιγα πανε σε DSL[/b], ειτε ξερουν να ψαξουν μονοι τους για προστασια με software.

Καλά σχετικό είναι και αυτό γιατί οι περισσότερες περιοχές που δεν καλύπτονται με DSL τι κάνουν;

Μην είμαστε απόλυτοι...

Εγώ στην Αττική είμαι και ΔΕΝ καλύπτομαι!

Η λύση είναι μόνο η φραγή.Ουτε το Dialer Control το εμπειστεύομαι.Το χρησιμοποίησα για ένα χρόνο μέσα στον οποίο άλλαξα αριθμό και ISP.Ε λοιπόν αυτό κοιμόνταν τον ύπνο του δικαίου.

Δεν πήρε καν είδηση ότι καλούνταν άλλος αριθμός.Σκέψου να ήταν dialer.

Δημοσ.

to dialer controlo afto pou kanei ine na se rotaei se kathe klisi...pragma tyo opio ta windows den kanoun...opote otan kanei aftomati klisi o dialer xoris dilaer control den katalaveneis tipota eno me ton dialer control apla idopoiise ke apagoreveis tin klisi

Δημοσ.
to dialer controlo afto pou kanei ine na se rotaei se kathe klisi...pragma tyo opio ta windows den kanoun...opote otan kanei aftomati klisi o dialer xoris dilaer control den katalaveneis tipota eno me ton dialer control apla idopoiise ke apagoreveis tin klisi

ξέρω πολύ καλά τι κάνει το dc, 1 χρόνο το είχα!

Δημοσ.

Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε ότι υπάρχουν τέτοια νούμερα και γίνονται τέτοιες κλήσεις αλλά αφού ο οτε τα παίρνει και από εκεί να κάνουμε!!!!!!!!!!! :?

Για τη συσκευή έχω να πώ ότι ναι και εγώ πανάκριβη την βρίσκω.

Για την φραγή κλήσεων από τον οτέ πάλι μόνο 3€ καλούτσικα αλλά τρία τρία μας τα παίρνει ο κύριος για κάθε ψηφιακή ευκολία του.

Εγώ για την ώρα με το kerio μια χαρά τα έχω πάει αφού και αυτό έχει ένα σύστημα antidialer και σε ρωταεί αν γίνει ή αλλάξει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...