Προς το περιεχόμενο

Tetris 5000 απορία...

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσε ένας φίλος μου αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι το καλύτερο tetris που έχω παίξει ποτέ! Πιο πολύ για την κοπέλα μου το πήρα αλλά έχω κολλήσει κι' εγώ :D.

http://www.elefun-desktops.com/67/Tetris5000.html

Στο ψητό τώρα. Καθ' όλη τη διάρκεια που τρέχει το πρόγραμμα παίζουν και κάποια τραγούδια σε .mid χωρίς λόγια, μόνο μουσική. Ένα από αυτά λοιπόν (το 4ο συγκεκριμένα, όσοι το έχετε βρίσκεται στο φάκελο ElefunMultimedia\Tetris 5000\data\audio\music) μου αρέσει πολύ γιατί είναι χορευτικό και θέλω να το αγοράσω αν υπάρχει σε κάποιο cd. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρω πως λέγεται ούτε το κομμάτι ούτε αυτός που το έχει γράψει... :(.

Αν το έχει κανείς το παιχνίδι και ξέρει να μου πει ποιο είναι θα του ήμουν ευγνώμων!

Παραθέτω και το κομμάτι αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει χωρίς να είναι installed το παιχνίδι.

Tetris.zip

Δημοσ.

Κανε το εξης,Παρε 1432 αμα θυμαμαι καλα(απο vodafone φυσικα)και βαλε να παιζει το κομματι ωστε να το ακουει το κινητο.Αμα το βρει(που δεν πιστευω)η vodafone θα σου στειλει ενα μηνυμα(με το ονομα του τραγουδιου και τον τραγουδιστη του).Παντως δεν πιστευω να εχεις πολλες πιθανοτητες για αυτο το κομματι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...