Προς το περιεχόμενο

Old games(NES,Supernes,old arcade,neo geo)

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις ρε παιδια που μπορω να βρω ενα πακετο με εκατονταδες τετοια παιχνιδια γιατι αν και παλια εχουν πολυ ζουμι!

Δημοσ.

ναι και εγω θελω ενα τετοιο link θα τα κατεβασω με

250k/sec.

<small>[ 22-07-2002, 16:07: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: mazda ]</small>

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάνε ένα search , θα βρείς πάρα πολλά post με ίδιο θέμα και με πολλές απαντήσεις, θα σε καλύψουν σίγουρα

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by pieros:

<strong>Exe 4-5 cd MAME .1 cd impact 1 cd SNES, 2 cd neogeo.

Opois endiaferetai mono me antalages!

Psaxnw roms gia GENESIS</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ενδιαφέρομαι για τα Mame..Έχω ένα Cd με Genesis Roms...Mail Me με θέμα Από Insomnia.

Δημοσ.

Οκ thanx αλλα τι ακριβως ειναι τα roms?

Μηπως εχεις streamload account?Αν ναι μπορεις να μου στειλεις τα 2 παιχνιδια που αναφερω πιο πανω?

Δημοσ.

Ρε παιδια για παιχνιδια των nes,s-nes,neo geo e.t.c. χρειαζεταα emulator?Τα Roms τι ειναι?

Και για να μην ψαχνω ρε παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε κανα Link?

Και τελος ξερει κανεις που μπορω να βρω to monkey island 1 kai gabriel knight 1?

Δημοσ.

Ψαχνω ρε συ nick απλως μου βγαζει 6.345.345 αποτελεσμαΤΑ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!Αλλα οδηγους αλλα κωδικους αλλα reviews μονο σ'ενα που βρηκα το monkey 1 ηταν dead link και το gabriel-coming soon!

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> Εχω ολα τα NEOGEo ..περιπου 145 παιχνιδια..

2000 για ΜΑΜΕ

καμια 200 για ΜegaDRive

1000 gia Snen

</font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Φίλε καμμιά ανταλλάγη κάνεις;Αν κάνεις ενδιαφέρομαι για τα snen..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...