Προς το περιεχόμενο

Star Wars Republic Commando

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eine para poli kalo... kai na fantastis moy arese mono kai mono poy to eida! kai eine spanio ayto! egw tha to parw sto xbox!

Δημοσ.

opos to vlepei o kathenas!eine pleon 10 xronia sequel! kai min ksexas pos i amerikani goystaroynm ksanazestameno fagito!

ayo den symeni omos pos den eine kalo to sygkekrimeno game!

Δημοσ.

Κάθε άλλο! Τα τελευταία Star Wars games είναι άψογα. Απλά έχω βαρεθεί πλέον αυτό το setting, όπως θα βαρεθώ και τον βομβαρδισμό των παιγνιδιών με αφορμή το Star Wars III. Στην τελική να μην ξεχνάμε πως η Lucas έχει βγάλει και μερικά από τα καλύτερα adventures όλων των εποχών.

Δημοσ.

entaksi den leo ala o lucas me ena prama asxolithike kai to exi parakani as ekane kai kati alo sti zoi :)

gamoto adiko gia kapious pou kanoun tosa sti zoi tous kai den katafernoun tipota kai aytos me ena titlo exi kani ektos apo periousia kai istoria.

pantos eimai me ti gnomi oti to paraekanan me ta star wars

Δημοσ.

First person shooter παίζεις μην περιμένεις πολλά. Έχεις παίξει πολλά fps που είχες ένα συγκεκριμένο ήρωα και έκανες ότι ήθελες; Εγώ πάντως κανένα. Και κάνεις μεγάλο λάθος όταν λες ότι είναι στημένο του κερατά. Την ομάδα ποιος την διατάζει; Εσύ τους δίνεις εντολές για regroup και για search and destroy. Αν θες μπορείς να την πέσεις κάπου με το sniper και να τους στείλεις αυτούς να σκοτωθούν. Αν τραυματιστούν τους δίνεις health, αν χάσεις σου δίνει την επιλογή να έρθουν από την ομάδα σου να σου δώσουν ενέργεια ή να κάνεις quickload. Μπορείς να επιλέξεις ποιο σημείο να προστατέψει η ομάδα σου.

Gantalf_4 πολύ άστοχη η κριτική σου και θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

Το παιχνίδι είναι υπέροχο και συνεχίζω ακάθεκτος.

Ξέχασα να σας αναφέρω ότι εκτός από τα γραφικά, το gameplay και η μουσική είναι απίστευτη

Δημοσ.

To ti sou arese kai einai teleio den apoprosanatolizei kosmo?Na min po tin gnomi mou? kai an theoreis oti aytes oi eleytheries epiolgis sthn omada einai arketes paixe MOHPA kai COD kai meta ela na mou peis gia eleytheria kiniseon me tin SQUAd

Δημοσ.
To ti sou arese kai einai teleio den apoprosanatolizei kosmo?Na min po tin gnomi mou? kai an theoreis oti aytes oi eleytheries epiolgis sthn omada einai arketes paixe MOHPA kai COD kai meta ela na mou peis gia eleytheria kiniseon me tin SQUAd

Τα έχω παίξει, εδώ και πολύ καιρό, γι΄αυτό είμαι σε θέση να κρίνω τον χαρακτηρισμό που έδωσες (επιεικώς άθλιο).

Ο κόσμος που θα το παίξει θα το κρίνει.

Παραθέτω μερικές βαθμολογίες από διάφορα site:

gamesway 8.6/10

gamespot 8.7/10 forum 9.0/10

ign 8.2/10

actiontrip 88/100

Δημοσ.

Λίγα πράγματα το παιχνίδι.Φυσικά ένα download(αν έχεις dsl) το αξίζει αφου είναι μόνο 2 cd,αλλά 45 ευρώ??No way.Ειδικά αν συγκριθεί με half life-doom3 αντίο ζωή.Αν δεν είχε τη star wars θεματολογία θα είχε περάσει απαρατήρητο.Βέβαια περι ορέξεως...αν σε κάποιον αρέσει εμένα δεν μου πέφτει λόγος,αλλά δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση τα λεφτά του(και αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο τελικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...