yannisc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Γεια σας. Εδώ και 2 βδομάδες ξεκίνησε η λειτουργία του http://greektechforum.com Πρόκειται για ειδησεογραφικό site σε θέματα τεχνολογίας. Κάθε μέρα στην αρχική σελίδα δημοσιεύονται ειδήσεις από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Επίσης, υπάρχει forum συζητήσεων και περιοχή άρθρων-αφιερωμάτων. Ήδη έχουμε κλείσει 3 σημαντικές κατά την άποψή μου συνεργασίες, με το cryptogram.gr, το go-online.gr και το greek.doom9.org από τα οποία αναδημοσιεύουμε κάποιο από το περιεχόμενό τους. Το site είναι φτιαγμένο σε server της netfirms, και χρησιμοποιεί vbulletin 3.0.7. Η αρχική σελίδα είναι σε vbadvanced. Αν και καινούριο site , έχουμε 35 εγγρεγραμμένους χρήστες και 70-90 διαφορετικούς επισκέπτες την ημέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας και συμβουλές για το πώς θα μπορούσα να το κάνω πιο "πλούσιο" και χρηστικό.
tempo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 καλό άλλα λίγο ίδιο με πολλά ακόμη. Θα ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο
yannisc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Πες μου πώς θα μπορούσα να διαφοροποιηθώ προς το καλύτερο. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις... ποια άλλα παρόμοια site έχεις κατά νου;
polidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Tha sinfoniso me ton TEMPO mia apo ta idia kai to diko sou file mou. Exei pixei to Net me tetiou idous Thematologia Sites FILIKA PANTA
thanasis2lt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Emena pali to site mou arese arketa. Ellinika paromoia sites den gnwrizw kai toso polla. Alla kai apo ola ayta pou gnwrizw, to sygkekrimeno tha elega oti apo ta pio enimerwmena. Episis exei erwtoapantiseis gia arketa endiaferonta themata, gegonos pou den exw paratirisei se alla sites. Den eimai eidikos sto thema, enas aplos xristis eimai pou to eida kai to vrika endiaferon.
yannisc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Το site έχει λειτουργία μόνο 2 βδομάδες. Θέλω να ξεχωρίσει και να είναι από τα καλά που θα αξίζει να το επισκέφτεσαι. Ευτυχώ που υπάρχουν κι άλλα με την ίδια θεματολογία, γιατί αλλιώς και μπούρδα να ήταν θα είχε επισκέψεις χωρίς να το αξίζει. Γι'αυτό ακριβώς ρωτάω άλλους χρήστες τι είναι αυτό που θα θέλανε σε ένα site ειδησεογραφικό. Προσωπικά, διαβάζω πολλά αντίστοιχα site του εξωτερικού (neowin, activewin, winbeta κ.α.) και αυτό που αισθάνομαι ότι με τραβάει σε αυτά είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση. Προσωπικά δεν έχω επισκεφθεί ούτε μια φορά τα forum τους, απλά διαβάζω τις ειδήσεις.
cybereddie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 τσέκαρε και το http://www.log.gr να δεις πως ειναι, θα χρειαστείς αρκετούς news-bringers για το κανεις δυνατό
yannisc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 τσέκαρε και το www.log.gr[/url'] να δεις πως ειναι, θα χρειαστείς αρκετούς news-bringers για το κανεις δυνατό Το ξέρω ότι μόνος μου δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Ήδη είμαστε 3-4 που δουλεύουμε για το site, αλλά ψάχνω και για άλλους συνεργάτες.
Cabir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 den kako to site sou oreo me tis idisis alla to forum to kobo ligo mikro (ennoo den exis polles katigories) know what i mean ?
yannisc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Λογικό δεν είναι; Περισσότερα forum θα δημιουργούνται καθώς αυξάνεται η κίνηση και υπάρχει ανάγκη χωρισμού των forum σε υποκατηγορίες... Τώρα δε είχε νόημα να υπάρχουν 30 forum από 1 μήνυμα στο καθένα...
SoPTeP Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Το GreekTechForum μετά από 10 μήνες παρουσίας έχει φτάσει να έχει 12.000 διαφορετικούς επισκέπτες τον μηνα. Για την περαιτέρω ανάπτυξή του και τον συνεχή εμπλουτισμό του εργάζονται ήδη αρκετοί συνεργάτες που με μεράκι και κέφι το ενημερώνουν με νέες ειδήσεις και θέματα. Αυτή τη στιγμή ζητάμε: 1) Αρθρογράφους για θέματα τεχνολογίας (και ίσως όχι μόνο) με σκοπό τον εμπλουτισμό της υπαρχουσας κατηγορίας των αφιερωμάτων. 2) Ανταποκριτές ειδήσεων (που θα μεταφράζουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις από ξένα site). 3) Ανθρώπους που θα ενημερώνουν τη βιβλιοθήκη των αρχείων (downloads) 4) Ατομα που ασχολούνται με ηλεκτρονικά παιχνίδια και μπορούν να γράψουν reviews για αυτά. και όποιον άλλο που νομίζει ότι με τα ταλέντα του και τη δημιουργικότητά του μπορεί να βοηθήσει ώστε να κάνουμε για όλους μας το GreekTechForum μια ακόμα πιο ευχάριστη κοινότητα. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε και για περισσοτερες πληροφοριες πατηστε εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.