Προς το περιεχόμενο

Περίεργο Πρόβλημα με Laptop HP

geo9419

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει ένα περίεργο πρόβλημα με το laptop του (HP Pavilion NB ze4801EA) και θα θέλαμε την βοήθεια σας γιατί έχουμε εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις.

Καταρχήν σπουδάζουμε Αγγλία και χρησιμοποιούμε από τα δωμάτια μας το δίκτυο του πανεπιστημίου για την σύνδεση στο ιντερνετ. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε είναι ότι ενώ το laptop του κάνει κανονικά σύνδεση στο ιντερνετ παίρνει δηλαδή ΙΡ address, όταν πηγαίνει στον explorer δεν φορτώνουν οι σελίδες και δείχνει ότι προσπαθεί να κάνει σύνδεση αλλά δεν μπορεί. Το περίεργο είναι ότι έχει δοκιμάσει το laptop του στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου στο δωμάτιο μου και λειτουργεί κανονικά φυσικά με διαφορετική ΙΡ address καθώς κάθε δωμάτιο έχει διαφορετική. Δοκίμασα το δικό μου laptop στην γραμμή του δωματίου του μήπως και έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή του αλλά το δικό μου laptop λειτουργεί κανονικά. Έχει ζητήσει την βοήθεια των τεχνικών του δικτύου του πανεπιστημίου και του είπαν να δει αν έχει κάποιο spyware. Έχει κάνει format και ξαναπέρασε τα windows xp αλλά τίποτα. Το laptop το αγόρασε τον Οκτωβριο και μέχρι τώρα λειτουργούσε κανονικά. Έπομενα βήματα που μας μένουν είναι να ζητήσουμε αλλαγή ΙΡ address στο δωμάτιο του και να ζητήσουμε από την ΗΡ να δει το laptop.

Ελπίζουμε να μας δώσετε την γνώμη σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...