Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μου έδωσαν κάτι DVD με απαράδεκτους. Ωραία έως εδώ. Αυτά τα DVD δεν έχουν μενού και ένα άλλο μικροπρόβλημα. Μου είπαν ότι το nero vision είναι το καλύτερο για να κανείς DVD menu. Πάλι ωραία έως εδώ. Ξεκινάω ένα DVD-Video Project και του χώνω ένα .vob. Πρώτο κουλό, το αρχείο είναι 620ΜΒ και κάτω στο Capacity Info μου βγάζει ότι θέλει 1.06GB χώρο στο DVD... Το προσπερνάω, φτιάχνω ένα τυπικό μενού για να δω εάν θα λειτουργήσει σωστά, και φτάνω στο burn. Μου βγάζει ότι θέλει 30 λεπτά περίπου για να τελειώσει με το transcoding!!! Μα εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πειράξει τα vob!!! Ένα γαμημένο μενού ζήτησα!! Μίλησα με φίλο που το χρησιμοποιεί και μου είπε ότι το κάνει και σε αυτόν... Στο details [το βήμα πριν το burn] μου δείχνει τα εξής: Sample format: Automatic Audio format: Automatic Encoding mode: High Quality (2-Pass VBR) Number of titles: 1 1. Epeisodio 1 (Video Title, 0h 27m 38s) Video mode: PAL Aspect ratio: 4:3 Quality: Standard play (5073 kbps) Resolution: 704 x 576 (D1) Audio SmartEncoding ratio: 100.0 % Video SmartEncoding ratio: 0.0 % Number of menus: 1 - Main menu (1 page) Γιατί ξανακάνει encode τα vob?! Στην τελική εάν δεν βρεθεί καμία λύση, υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλεία ανώδυνα?! Ένα μενού ζήτησα ο άνθρωπος... Material Defender 1032 PS. Δοκίμασα να βάλω όλα τα vob και μου εμφανίζει ότι θέλει DVD9 για να κάνει την εγγραφή!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Αφού τα έχω ΗΔΗ σε dvd5!!!!
cybereddie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 εγω που δοκιμασα ενα vob και του πρόσθεσα μενου, το εκανε αμέσως, δεν εκανε reencoding και 1 GB vob συνολικα σε χρόνο μου το έγραψε σε 8 λεπτά - μιλάω για συνολική διαδικασια....
migel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δοκίμασα να βάλω όλα τα vob και μου εμφανίζει ότι θέλει DVD9 για να κάνει την εγγραφή!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Αφού τα έχω ΗΔΗ σε dvd5!!!! Καλησπέρα. Μετά απο τα VOB που έδωσες πήγαινε κάτω αριστερά στην επιλογή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και απο εκεί ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΙΝΤΕΟ / DVD ΒΙΝΤΕΟ και παίξε με τις ρυθμίσεις Ποιότητας. Πιστεύω να σε βοήθησα , για ότι άλλο εδώ είμασται .
andreaslfc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μου έδωσαν κάτι DVD με απαράδεκτους. Ωραία έως εδώ.Αυτά τα DVD δεν έχουν μενού και ένα άλλο μικροπρόβλημα. ....... Στην τελική εάν δεν βρεθεί καμία λύση' date=' υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλεία ανώδυνα?! Ένα μενού ζήτησα ο άνθρωπος... Material Defender 1032... [/quote'] Δοκίμασε αυτό: TMPGEnc DVD Author 1.6 (είναι shareware και για 30 μέρες free) http://www.pegasys-inc.com/en/download/tda16.html Ανδρέας.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Βασικά βρέθηκε ο ένοχος. Τα επεισόδια είναι encoded σε SATV forma [satellite TV] και γι’αυτό το nero μου έκανε το reencoding. Αυτό μου το ανάφερε το DVD Lab που το δοκίμασα [μου έβγαζε και warnings ότι πιθανός να μην παίζουν σωστά τα dvd], και έτσι για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα λειτουργήσουν σε desktop dvd players τα έφτιαξα με το nero. Χίλια ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας! Material Defender 1032
Challenger Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 XAXA κι εγώ κάτι επεισόδια απαραδεχτοι που έκανα capture με το nerovision τα έκανα edit για να κόψω φιαφημίσεις και με το DVDLab τα έκανα authorize
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.