Προς το περιεχόμενο

Δεν κατεβαινει ουτε ενα torrent!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο σημερα το πρωι δεν μπορω να κατεβασω ουτε ενα torrent! Ο,ΤΙ και να βαλω δεν ξεκιναει με τιποτα!.. καποιος με το ιδιο προβλημα? Δοκιμασα με azureus, bitcomet, bittorrent gui, bitlord... τιποτα, ολα ουτε που ξεκινανε!

Δημοσ.

ειναι προφανες οτι καποιο προβληματακι εχεις. εχω ειμαι σταθερα στα 40down 10 up απο χθες μεχρι και τωρα (ειμαι top speed εννοειται). μαλλον κατι θα γινεται με τα ports kai το firewall soy.

Δημοσ.

εγω επειδη ειδα και αποδα εβαλα το Exeem και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος (ταχυτητα και ποιοτητα d/l) .Δεν πιανεις 40αρια αλλα τα d/l (μεχρι στιγμης) ειναι σωστα.

Δημοσ.

Βασικα και το Exeem, bittorrent διαχειριζεται αλλα το καλο ειναι οτι εχει δικια του search engine.Δηλαδη κατι σαν emule για bittorent.3 μερες το εχω και εχω κατεβασει 2 ταινιες σε xvid με κορυφαια ποιοτητα και ενα μουσικο αλμπουμ.Πιστευω και τα υπολοιπα d/ls να ειναι ετσι και οχι σαν σε αλλα site που οι ταινιες ειναι μαυρο χαλι ή τα games,μετα απο 3.4 Gb d/l ,πρεπει να μπεις στο Α ή Β ισπανικο πορνοσαιτ για να κανεις register για να παρεις το pass του rar...

Οι ταχυτητες ειναι αρκετα χαμηλες ομως, κοντα στα 15-20 ,ισως μερικες φορες και πιο κατω, και με το firewall ενεργοποιημενο δεν μπορεσα (ακομα) να το δουλεψω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθούμε και αναγκαστούμε να κλειδώνουμε threads ή να σβήνουμε posts, εφιστώ την προσοχή στα μέλη να περιοριστεί η κουβέντα σε τεχνικά ζητήματα, όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Μην ζητάτε και μην προσφέρετε links για torrent sites. Θα σβηστεί το post σας και θα σας επιβληθεί αποκλεισμός από το forum (ban).

Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

ok tora ola meta apo sxedon 2 meres. lol den xekinage tipota. me flashget,reget,save target as ktl ola itan ok. ta torrents eixan faei kollima...

h roi ton dedomenon synexizei kanonika tora :D

euxaristo gia ta replies ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

lol tipota, aplos otan "protokollisan" ta torrents, anoixa emule kai synexisa apo ekei. meta apo mia mera, dokimasa pali torrents kai tipota. Opote apo ta neura to ekleisa gia kamia 15aria ores. meta to restart ola ok....

Δημοσ.

Δηλαδή,αν κατάλαβα καλά,είχες το μηχάνημα 24/7 γαι καμια βδομάδα;Λογικό δεν είναι να κολήσει;Δεν ξέρω απ' αυτά πάντως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

file marie, to PC exei na kleisei apo tote pou ebala DSL.. poly kairo diladi :)

auti den einai alloste kai i "filosofia" enos server? an itan na anoigo to pc gia 3-4 ores ti mera, tote tha katebainan 300MB to poly tin imera, eidika torrents kai emule (toulaxiston sto Ellada) theloun ypomoni.

kai episis pisteuo pos otan kapoios "steinei" sosta to systima tou... tote giati na tou kollane ta windows? anyway emena den kollise pote to systima, aplos den katebaze torrents gia 1-2 meroules.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...