jose Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Εχω ενα προβλημα, δεν ξερω αν εχω κανει κατι εγω... το προβλημα ειναι οτι εχω ενα πληκτρολογιο με το οποιο πατοντας το κουμπι sleep μετα απο λιγο το pc εκλινε , ( κλιναν ομως ολα, δηλαδη σαν να εκανε sutdown ) τωρα ποια ομως πατοντγας το κουμπι μπενει σε κατασταση αναμονης κλινουν τα παντα εκτος απο τα ανεμιστιρια και το cooler της cpu γνωριζει καποιος πως το επαναφερω??/ thansk
Theodore Tsi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 start->control panel->performance and maintenance->power options k stin kartela advanced epileigeis ti thes na kanei otan patas to sleep button....
jose Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 paidia exo paei ekei pou mou lete, apla den ksero ti na epilekso stis 2 epiloges pou exei gia na ginete auto pou 8elo. thanks
freskas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Εξαρταται τη που συντομευση εξυπηρετει το κουμπι :wink: , αν ειναι για αδρανοποιηση τοτε πρεπει στην επιλογη αδρανοποιηση να επιλεξεις απενεργοποιηση, απ την αλλη αν ειναι για απενεργοποιηση πρεπει η επιλογη να ειναι η ιδια. Μπορεις να βαλεις και τις δυο επιλογες να εκτελουν απενεργοποιηση, ετσι το κουμπι θα κανει τη δουλεια σου οτι και να ειναι :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.